Είναι γεγονός: Η βιογραφική ταινία με θέμα ένα κομμάτι της ζωής του Enzo Ferrari πήρε έγκριση για να γίνει πραγματικότητα με πρωταγωνιστές τον Adam Driver και την Penelope Cruz.

Η παραγωγή θα ξεκινήσει τον Μάιο, με τα γυρίσματα να γίνονται στην Ιταλία στην Modena και την Emilia Romagna.

Να θυμίσουμε πως η ταινία «Ferrari» είναι στα σκαριά τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

Η βιογραφική σκηνοθεσία είναι του Michael Mann (Miami Vice, Texas Killing Fields, Ford v Ferrari), για τον οποίο είναι ένα έργο πάθους.

Το σενάριο θα γραφτεί από τον Troy Kennedy Martin (The Italian Job) και θα ακολουθεί την ιστορία του Enzo Ferrari από το καλοκαίρι του 1957.

Η υπόθεση αναφέρεται στην επικείμενη χρεοκοπία της Ferrari, σε συνδυασμό με τον γάμο του Enzo που καταρρέει και τον απόηχο του θανάτου του γιου του Dino, από μυϊκή δυστροφία μόλις στα 24 του χρόνια.

Επίσης η ταινία θα περιγράφει και την απόφαση της Ferrari να συμμετάσχει στον αγώνα Mille Miglia εκείνης της χρονιάς, που ήταν και η τελευταία.

Τον Enzo Ferrari θα υποδυθεί ο Adam Driver (γνωστός από τα Star Wars και House Of Gucci). Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς ο Driver, ο οποίος είναι 38 ετών, θα αποδώσει το ρόλο του Enzo, ο οποίος ήταν 59 ετών το 1957.

Ο Driver αντικαθιστά τον Hugh Jackman, ο οποίος είχε οριστεί να παίξει τον ιδρυτή της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η Penelope Cruz θα πρωταγωνιστήσει ως η σύζυγος του Ferrari, Laura, ενώ η Shailene Woodley πρόκειται να υποδυθεί την ερωμένη του, Lina Lardy.

Σύμφωνα με το newsauto, o άλλοτε νόθος γιος του Enzo, ο Piero, παίζει κεντρικό ρόλο στην ιστορία, η οποία βασίζεται στο βιβλίο του 1991, Ferrari – The Man, The Cars, The Races, The Machine, γραμμένο από τον δημοσιογράφο αυτοκινήτου Brock Yates.

Διαβάστε ακόμη 

H Aγγελοπούλου, ο Σερ Μάικλ Κέιν και η δημοπρασία εκατομμυρίων λιρών

«Πλανήτης Μύκονος»: Σε πλειστηριασμό βενζινάδικο με τιμή πρώτης προσφοράς 1,7 εκατ. ευρώ! (pics)

Help desk των τραπεζών για 39.000 ρυθμίσεις χρεών από κόκκινα δάνεια