Αδυναμία πληρωμής ενός ακόμη τοκομεριδίου από ομόλογο που έχει εκδώσει επικαλείται η MLS Πληροφορική του Γιάννη Καματάκη.

Αποδίδει την αδυναμία στις…επιπτώσεις από τον COVID-19 αν και είναι γνωστό πως τα προβλήματα ρευστότητας που αντιμετωπίζει ξεκίνησαν πριν την εκδήλωση της πανδημίας.

Παράλληλα, τονίζει πως προτίθεται να έρθει σε διαπραγματεύσεις με τους ομολογιούχους και τον εκπρόσωπο των ομολογιούχων BETA ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. προς επίτευξη συμφωνίας, όταν είναι επίσης γνωστό πως σε όλες οι προηγούμενες γενικές συνελεύσεις των ομολογιούχων δεν κατέστη δυνατό να επιτευχθεί η απαιτούμενη πλειοψηφία για τη λήξη αποφάσεων.

Η εταιρεία με ανακοίνωσή της προς το Χρηματιστήριο αναφέρει: «Η εταιρεία MLS Πληροφορική Α.Ε. ενημερώνει αναφορικά με το Πρόγραμμα Εταιρικού Ομολόγου ΜΛΣ01, πως λόγω των επιπτώσεων από τον COVID-19 στο σύνολο της ελληνικής οικονομίας τους τελευταίους μήνες και οι οποίες έχουν επιδράσει στις ταμειακές της ροές, δεν θα προβεί στην πληρωμή τωνΚουπονιώνΜΛΣ01(12.10.2020 & 12.01.2021). Η εταιρεία θα έρθει σε διαπραγματεύσεις με τους ομολογιούχους και τον εκπρόσωπο των ομολογιούχων BETA ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. προς επίτευξη συμφωνίας».

Διαβάστε ακόμη: 

Λιανεμπόριο: Προς άνοιγμα της αγοράς από 18 Ιανουαρίου με click in shop

Είναι γεγονός: Αυτές οι δύο τράπεζες σταματούν κάθε συνεργασία με τον Τραμπ

Η «πράσινη» Αστυπάλαια μετά τη Volkswagen θέλει ψηφιακούς νομάδες και τουρίστες υψηλών εισοδημάτων