Συλλαλητήριο στην Αθήνα την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου με τρακτέρ αποφάσισαν οι αγρότες, σήμερα Πέμπτη 15/02, στην παναγροτική σύσκεψη στη Νίκαια Λάρισας, με την 15μελη επιτροπή να στέλνει πανελλαδικά το μήνυμα για κλιμάκωση του αγώνα μέχρι να ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους.

Σημειώνεται ότι, η σύσκεψη ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης στη Νίκαια Λάρισας, όπου εκπρόσωποι από τουλάχιστον 50 μπλόκα συνεδρίασαν κεκλεισμένων των θυρών στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ThessToday.gr αποφασίστηκε το πανελλαδικό συλλαλητήριο να πραγματοποιηθεί την προσεχή Τρίτη 20 Φεβρουαρίου. Αν και οι αρχικές συζητήσεις έκαναν λόγο για διαδήλωση χωρίς τρακτέρ, τελικά αποφασίστηκε η κάθοδος των αγροτών και των κτηνοτρόφων με τα αγροτικά μηχανήματά τους, ενώ από αρκετές περιοχές -ειδικά της βόρειας Ελλάδας- θα ναυλωθούν λεωφορεία, όπως ακριβώς συνέβη και στην Agrotica, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως δήλωσε ο Ρίζος Μαρούδας, αγρότες από τη Θεσσαλία, αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα κατεβαίνουν σε διαδηλώσεις στην Αθήνα την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου με τρακτέρ, προκειμένου να διατρανώσουν τα αιτήματά τους. Παράλληλα, ανέφερε ότι «συνάδελφοι από άλλες περιοχές κλιμακώνουν σε τελωνεία και λιμάνια για τα δίκαια αιτήματά τους».

Διαβάστε περισσότερα στο protothema.gr