Ελλάδα

Αποδοκίμασαν τον Τσακαλώτο στη Θεσσαλονίκη (Βίντεο)

  • newsroom


Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της Συμφωνίας των Πρεσπών - Υπό αστυνομικό κλοιό εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με ομιλητή τον υπουργό Οικονομικών

Σφοδρές αποδοκιμασίες επιφύλαξαν στον Ευκλείδη Τσακαλώτο πολίτες που συμμετείχαν σε διαμαρτυρία για την Συμφωνία των Πρεσπών.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη διαμαρτυρίας, με αφορμή ομιλία του υπουργού Οικονομικών στη Θεσσαλονίκη, σε ανοικτή εκδήλωση “για την οικονομία, την ακροδεξιά και την Ευρώπη” στο Ολύμπιον.
Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Όπως μετέδωσαν το thestival.gr και το wepost.gr, κάποια στιγμή τα πνεύματα οξύνθηκαν, μόλις οι διαδηλωτές είδαν τον κ. Τσακαλώτο και τα άλλα στελέχη που συμμετείχαν στην εκδήλωση να αποχωρούν, άρχισαν να τους αποδοκιμάζουν και να φωνάζουν «προδότες».

Αστυνομικές δυνάμεις που είχαν αναπτυχθεί στο σημείο τους εμπόδισαν να πλησιάσουν.
Νωρίτερα, οι διαδηλωτές είχαν επιχειρήσει να «μπουκάρουν» στην εκδήλωση.

Δείτε τα βίντεο από τις αποδοκιμασίες:

 

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, πάντως, επιχείρησε να διασκεδάσει τις αλγεινές εντυπώσεις, με ανάρτησή του στο twitter. Με δύο φωτογραφίες, μία από την αίθουσα της εκδήλωσης και μία από τις δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν απ’ έξω δημιουργώντας κλοιό, για να πει ότι ήταν περισσότεροι μέσα, και λιγότεροι έξω: