Τα Ιχθυοτροφεία ΣΕΛΟΝΤΑ, φιλοξένησαν στην Ελλάδα δεκατρείς από τους κορυφαίους σεφ της Ευρώπης, προερχόμενους από την Ολλανδία. Τα στελέχη της εταιρείας, ετοίμασαν ένα πλήρες πρόγραμμα για τους καλεσμένους, ώστε αυτοί να αποκομίσουν όσο το δυνατόν πληρέστερη εικόνα, όχι μόνο για την ιστορία της, αλλά και για τις διαδικασίες που ακολουθεί η εταιρεία. Είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν στην πράξη την ποιότητα, τα μέτρα ασφάλειας και υγιεινής, την ανθρώπινη φροντίδα και, στο τέλος, να απολαύσουν τη γεύση των ψαριών της Σελόντα.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε :

– Ξενάγηση στον ιχθυογεννητικό σταθμό της εταιρείας στα Ψαχνά Ευβοίας

– Περιήγηση στη μονάδα της εταιρίας στον Όρμο Σελόντα στη Νέα Επίδαυρο όπου συμμετείχαν και οι ίδιοι οι σεφ σε αλίευση ψαριών.

– Περιήγηση στο συσκευαστήριο Fish Fillet όπου παρακολούθησαν και αξιολόγησαν τη διαδικασία συσκευασίας.

– Μαγείρεμα από τους καλεσμένους μας, με τα ψάρια της Σελόντα στο εστιατόριο «Ιππόκαμπος» της Νέας Επιδαύρου

Στο βίντεο που μπορείτε να παρακολουθήσετε εδώ (αλλά και στη σελίδα της Σελόντα στο facebook, όπως και στον λογαριασμό μας στο Linkedin) αποτυπώνεται ο ενθουσιασμός αυτών των διακεκριμένων επαγγελματιών της γεύσης και της μαγειρικής, από όλα όσα αποκόμισαν από την επίσκεψή τους στις εγκαταστάσεις της Σελόντα.

Με αυτή την επίσκεψη και το θετικό αντίκτυπο που δημιούργησε:

– αποτυπώνεται η εξωστρέφεια της εταιρείας, αλλά και του κλάδου της ιχθυοκαλλιέργειας γενικότερα,

– καταγράφεται μια απόδειξη για το πόσο μακριά μπορεί να φτάσει το ελληνικό φρέσκο ψάρι – με κορυφαίο παράδειγμα στην προκειμένη περίπτωση, την τσιπούρα και το λαβράκι της Σελόντα

– δημιουργούνται πρεσβευτές καλής θελήσεως για το ελληνικό ψάρι, δηλαδή για μια κατηγορία προϊόντων η οποία κατέχει μια εκ των πρώτων θέσεων στη λίστα των ελληνικών εξαγώγιμων τροφίμων

– αναδεικνύεται η ελληνική φιλοξενία, η τεχνογνωσία, η ποιότητα και τα υψηλά standards των υπηρεσιών που προσφέρουν ελληνικές εταιρείες όπως η Σελόντα.

Η ικανοποίηση των πελατών της Σελόντα τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς, αντικατοπτρίζει τα αποτελέσματα της συλλογικής δουλειάς που γίνεται στην εταιρεία κι αποτελεί πάντα τον πρωταρχικό σκοπό των στελεχών της. –