Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του Γιώργου Αρώνη εξέδωσε η Ελληνική Ενωση Τραπεζών, στην οποία αναφέρεται στην προσφορά του στην τραπεζική και επιχειρηματική κοινότητα.

Οπως αναφέρει η ΕΕΤ: «με βαθειά θλίψη και συγκίνηση τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών αποχαιρετούμε τον Γιώργο Αρώνη, που έφυγε από κοντά μας τόσο νωρίς.

Ο εκλιπών, επί σειρά ετών φίλος και συνεργάτης μας, αφήνει δυσαναπλήρωτο κενό στην τραπεζική και επιχειρηματική κοινότητα. Υπηρέτησε με το ανήσυχο και πρωτοποριακό του πνεύμα για δεκαετίες και πάντα από θέσεις ευθύνης, το τραπεζικό σύστημα επιδεικνύοντας κοινωνική ευαισθησία και ακούραστη διάθεση. Το ίδιο σημαντική ήταν η προσφορά του στις εργασίες της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ένωσης, της οποίας ήταν πρόεδρος μέχρι τον Ιούνιο του 20.

Η Ελληνική Ένωση Τραπεζών εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Σε έκτακτη συνεδρίαση του το ΔΣ της ΕΕΤ αποφάσισε να καταθέσει στεφάνι στη μνήμη του και να προβεί σε δωρεά 5000 ευρώ σε κοινωνικό φορέα που θα επιλέξει η οικογένεια του».

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος ήταν ο τραπεζίτης Γιώργος Αρώνης που πέθανε την Παρασκευή

Μητσοτάκης στη ΔΕΘ: Βρισκόμαστε στην αρχή ενός μεγάλου αναπτυξιακού κύκλου

Ενοικιαστές δίνουν έως και $4.000 τον μήνα με έναν όρο: Να υπάρχει θυρωρός