Ελλάδα

ID.4: Πόσο κόστισε η δωρεά της VW σε Αστυνομία και Λιμενικό στην Αστυπάλαια

  • newsroom


Την τιμή κόστους του ηλεκτρικού αυτοκινήτου ID.4 αποκάλυψε η αποδοχή της δωρεάς που έκανε η εταιρεία Volkswagen στην Ελληνική Αστυνομία και ειδικότερα στο Αστυνομικό Τμήμα της Αστυπάλαιας!

Όπως αποκαλύπτει το Newsauto.gr η τιμή κόστους του VW ID.4 κυμαίνεται σε 35.033,06 ευρώ και δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης, αριθμός φύλλου 2203 και τεύχος δεύτερο, που αφορά στην αποδοχή της δωρεάς από την ΕΛΑΣ.

Το συγκεκριμένο όχημα αφορά στο περιπολικό της Ελληνικής Αστυνομίας που οδεύει στην Αστυπάλαια και αποτελεί μέρος του συνόλου των πέντε ηλεκτρικών οχημάτων που θα παραχωρήσει το γερμανικό εργοστάσιο σε Υπηρεσίες (ΕΛΑΣ, Λιμενικό, Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, κ.ά.) του νησιού.

Ειδικότερα όπως αναγράφεται στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης: «Αποδοχή δωρεάς εκτιμώμενης αξίας τριάντα πέντε χιλιάδων, τριάντα τριών ευρώ και έξι λεπτών (35.033,06 €) χωρίς Φ.Π.Α., της εταιρείας «VOLKSWAGEN AKTIENGESELLSCHAFT» προς την Ελληνική Αστυνομία.

Με την υπό στοιχεία 9007/11/894-Α/12.05.2021 απόφαση του Προϊσταμένου Κλάδου Διαχειριστικής – Τεχνικής Υποστήριξης και Πληροφορικής του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, που εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 3 του ν. 4182/2013 (Α’ 185), κατ’ εφαρμογή και των διατάξεων των άρθρων 496, 498 και 499 Α.Κ., γίνεται αποδεκτή η δωρεά της εταιρείας «VOLKSWAGEN AKTIENGESELLSCHAFT» προς την Ελληνική Αστυνομία και συγκεκριμένα προς το Αστυνομικό Τμήμα Αστυπάλαιας της Β’ Διεύθυνσης Αστυνομίας Δωδεκανήσου, εκτιμώμενης αξίας τριάντα πέντε χιλιάδων, τριάντα τριών ευρώ και έξι λεπτών (35.033,06 €) χωρίς Φ.Π.Α., που αφορά ένα (1) ηλεκτροκίνητο όχημα, τύπου SUV, μάρκας VOLKSWAGEN, μοντέλο ID.4 PURE White, καινούργιο, συμπεριλαμβανομένου εξοπλισμού οχήματος και φορτιστή.».

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο newsauto