search icon

Ελλάδα

Μετρό: Ποιοι σταθμοί θα είναι κλειστοί αυτό το Σαββατοκύριακο

Οι εργασίες της επέκτασης της Γραμμής 3 του Μετρό αναγκάζουν τρεις Σταθμούς να είναι κλειστοί το Σαββατοκύριακο. Τι αναφέρει η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ

Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και εικονίζει άποψη από τον σταθμό του Μετρό στον Κορυδαλλό, την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020. Επεκτείνεται η γραμμή 3 του Μετρό προς Πειραιά και περιλαμβάνει τρεις σταθμούς: Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός και Νίκαια. Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ/Pygmalion Karatzas

Χωρίς τους σταθμούς “Νίκαια”, “Κορυδαλλός” και “Αγία Βαρβάρα” θα λειτουργήσει αυτό το Σαββατοκύριακο (27-28/08) η Γραμμή 3 του Μετρό, λόγω των εργασιών που λαμβάνουν χώρα για την επέκταση της Γραμμής προς τον Πειραιά.

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του κοινού που δεν θα μπορέσει να χρησιμοποιήσει τους τρεις συγκεκριμένους σταθμούς, έχει δημιουργηθεί η προσωρινή λεωφορειακή γραμμή «Χ50 Αγία Μαρίνα – Νίκαια» από τον ΟΑΣΑ.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ αναφέρει:

«Η ΣΤΑ.ΣΥ. ενημερώνει το επιβατικό κοινό, πως το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 27-28/08/2022, οι σταθμοί του μετρό “Νίκαια”, “Κορυδαλλός” και “Αγία Βαρβάρα” θα παραμείνουν κλειστοί και η Γραμμή 3 θα λειτουργεί στο τμήμα “Αεροδρόμιο – Αγία Μαρίνα”. Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 3 του μετρό τίθενται σε ισχύ λόγω της διενέργειας δυναμικών δοκιμών από τον επίσταθμο Αγίας Μαρίνας μέχρι το Δημοτικό Θέατρο, στο πλαίσιο της επικείμενης λειτουργίας της επέκτασης της Γραμμής προς Πειραιά».

Διαβάστε ακόμη  

Εξοικονόμηση ενέργειας: Έρχονται τρία νέα προγράμματα στήριξης σε νοικοκυριά (vids)

Σούλα Λιάκου: Η άγνωστη ιστορία της κυρίας Cavo Tagoo  

Graff Diamonds: Το απόλυτο success story του «βασιλιά των διαμαντιών»

Exit mobile version