Ελλάδα

Νέο Nissan Qashqai: Πότε θα παραλάβουν οι πρώτοι ιδιοκτήτες

  • newsroom


Μέσα στον Αύγουστο θα έρθουν εκατοντάδες καινούργια Nissan Qashqai τα οποία προορίζονται για πελάτες και για test drive…

Η κατηγορία των οχημάτων ελευθέρου χρόνου κερδίζει συνεχώς έδαφος ενώ ολοένα και περισσότερα μοντέλα αλλά και εκδόσεις κάνουν την εμφάνισή τους.

Καθόλου τυχαίο θα λέγαμε, καθώς η παραπάνω ζήτηση αποτυπώνεται σε ταξινομήσεις που αφορούν σε όλον τον κόσμο, κατ’ επέκταση και στην Ελλάδα.

Χαρακτηριστικά είναι και τα νούμερα των, καθώς από την αρχή του έτους το ποσοστό των πωλήσεων SUV οχημάτων αγγίζει το 45,40%, με την τάση να είναι συνεχώς αυξητική.

Λογικό είναι λοιπόν με τόσο δυναμική «κατηγορία», μοντέλα που έχουν γράψει ή και έχουν δημιουργήσει τάσεις, όπως είναι το Nissan Qashqai, να έχουν μεγάλη ζήτηση και το κοινό να θέλει να μάθει ολοένα και περισσότερα πράγματα γι’ αυτά.

Ήδη, πριν από δύο περίπου μήνες, είχε έρθει ένα Qashqai 3ης γενιάς προπαραγωγής για λόγους επίδειξης και παρουσίασης.

Πριν από λίγες ημέρες, τα πρώτα μαζεμένα Nissan Qashqai (σχεδόν 50) ήρθαν στην Ελλάδα με πλοίο και συγκεκριμένα από την Μεγάλη Βρετανία, όπου βρίσκεται ένα από τα εργοστάσια της ιαπωνικής φίρμας.

Από εκεί, τα αυτοκίνητα μεταφέρθηκαν στα logistics για προετοιμασία και ήδη βρίσκονται στις εκθέσεις της Nissan σε όλη την Ελλάδα.

Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου στο newsauto