Ελλάδα

Παγώνη: Η μάσκα δεν πρέπει να βγαίνει – Είμαστε σε πόλεμο

  • newsroom


Πως περιέγραψε τις συνθήκες που επικρατούν στα νοσοκομεία η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ και τι είπε για τους ιδιωτικούς γιατρούς που αφήνουν τα ιατρεία τους

«Η μάσκα δεν πρέπει να βγαίνει» δήλωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ (Ένωση Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας και Πειραιά) Ματίνα Παγώνη υπογραμμίζοντας την ανάγκη μέτρων ατομικής προστασίας, ενώ περιέγραψε τη δύσκολη κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία, αναφέροντας χαρακτηριστικά «Είμαστε σε πόλεμο».

Συγκεκριμένα η κ. Παγώνη μιλώντας στον ΣΚΑΪ  δήλωσε «Η κατάσταση στα νοσοκομεία είναι δύσκολη, ειδικά στη Βόρεια Ελλάδα και κατεβαίνει και κεντρικά… Είναι δύσκολες μέρες για τον ιατρικό κόσμο, δημιουργούνται και αντιπαραθέσεις με τους ιδιωτικούς γιατρούς που αφήνουν τα ιατρεία τους, τους καταλαβαίνω, αλλά είμαστε σε εποχή πολέμου, και όταν είμαστε σε πόλεμο παίρνουμε όπλο και πολεμάμε, δε διαχωριζόμαστε, πρέπει να φύγει η πανδημία και να επανέλθουμε στην κανονικότητα όπως πριν δύο χρόνια» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Παγώνη.

Σε αυτό το πλαίσιο, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ζήτησε και πάλι εφαρμογή των μέτρων ατομικής προστασίας. «Η μάσκα δεν πρέπει να βγαίνει. Η μάσκα στα ΜΜΜ κάτω από τη μύτη είναι σα να μη φοράνε μάσκα» επισήμανε.

Διαβάστε ακόμα:

Εντάσσονται και τα ακίνητα του 2021 στο «Νέο Εξοικονομώ»

Σούπερ μάρκετ: Νέα μέτρα από σήμερα – Τι ισχύει για λιανεμπόριο κομμωτήρια

Ενεργειακή κρίση: Πώς θα γίνει η κατανομή της επιδότησης στο ρεύμα