Στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης έφτασε πριν από λίγο ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Ο παρουσιαστής μπήκε στα δικαστήρια μέσω του υπόγειου πάρκινγκ της οδού Πολυτεχνείου.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε νέα ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για δημοσιοποίηση βίντεο ερωτικού περιεχομένου και οδηγείται ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί.
Η νέα μήνυση, υπεβλήθη από μία 42χρονη γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη προχθές το βράδυ, η οποία είδε τον εαυτό της να πρωταγωνιστεί σε βίντεο ερωτικού περιεχομένου, σκηνές οι οποίες τραβήχτηκαν την περίοδο 2004 έως 2006, όμως παραμένουν μέχρι σήμερα αναρτημένες στο διαδίκτυο.
Αυτή τη φορά, ο 58χρονος παρουσιαστής θα πρέπει να δικαιολογήσει τις ρυπαρές και αδιανόητες πράξεις του, όταν πριν από 15 χρόνια, τράβηξε sex tape με την τότε σύντροφο του και το ανέβασε σε ελληνικό site οίκων ανοχής.

Η 42χρονη σήμερα γυναίκα από τη Θεσσαλονίκη, παντρεμένη πλέον, προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ των αποκαλύψεων για τη δράση του 58χρονου παρουσιαστή με τα «ροζ» γούστα και το σαχλό χιούμορ και να σταθεί στα πόδια της, ζητώντας την τιμωρία για όλα όσα εφιαλτικά υπέστη από εκείνον. Αξίζει να επισημανθεί ότι στη χθεσινή του απολογία ο μεσήλικας παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη και ισχυρίστηκε ότι έχει σταματήσει από το 2019, να ανεβάζει βίντεο διαγράφοντας όλα τα αρχεία.

Διαβάστε περισσότερα: protothema.gr

Διαβάστε ακόμη:

Αυτοκινητοβιομηχανία: Οι Ευρωπαίοι πληρώνουν ακριβά την εξάρτησή τους από προμηθευτές εκτός Γηραιάς Ηπείρου

«Grand Chalet»: Ξανά στο σφυρί στις 7 Ιανουαρίου το κάποτε φημισμένο ξενοδοχείο

Κορωνοϊός – Τζανάκης: Να παραταθούν οι διακοπές στα σχολεία