Ελλάδα

Συλλυπητήριο μήνυμα του Θεόδωρου Βενιάμη για τον Ιωάννη Αγγελικούση

  • newsroom


Ο Θεόδωρος Βενιάμης έκανε μνεία και στην αγαπημένη του μοναχοκόρη Μαρία εκφράζοντας τα βαθύτατα και ειλικρινή του συλλυπητήρια

Με ανακοίνωσή της η Ένωσις Ελλήνων Εφοπλιστών, μετέφερε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Ιωάννη Αγγελικούση, χαρακτηρίζοντάς τον ως «φωτεινό φάρο μιας ναυτιλίας που στηρίζεται στον άνθρωπο και δημιουργεί για τον άνθρωπο»!

Ο Θεόδωρος Βενιάμης έκανε μνεία και στην αγαπημένη του μοναχοκόρη Μαρία εκφράζοντας τα βαθύτατα και ειλικρινή του συλλυπητήρια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Προέδρου της ΕΕΕ

Σήμερα χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο, έναν αγαπητό φίλο, έναν ευπατρίδη. Ο Γιάννης Αγγελικούσης υπήρξε άξιος συνεχιστής των παραδόσεων της ελληνικής ναυτιλιακής οικογένειας, και μεγαλούργησε σε ένα έντονο διεθνές ανταγωνιστικό περιβάλλον, κρατώντας πάντοτε ψηλά την σημαία της πατρίδας και αγκαλιάζοντας τους Έλληνες ναυτικούς και την ελληνική ναυτοσύνη.

Διακρίθηκε διεθνώς για τις επιτυχημένες επιχειρηματικές του επιλογές και επιτεύγματα.

Ο Γιάννης θα παραμείνει για πάντα στη μνήμη μας φωτεινός φάρος μιας ναυτιλίας που στηρίζεται στον άνθρωπο και δημιουργεί για τον άνθρωπο!

Εκφράζω στην οικογένειά του, στην αγαπημένη του μοναχοκόρη Μαρία, στους οικείους του και στους συνεργάτες και εργαζόμενους στην εταιρεία του, τα βαθύτατα και ειλικρινή συλλυπητήριά μου καθώς και όλων των συναδέλφων του στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ενώσεως Ελλήνων Εφοπλιστών, που τίμησε με τη συμμετοχή του για περισσότερο από δύο δεκαετίες, αλλά και ολόκληρης της ελληνικής ναυτιλιακής οικογένειας, που θρηνεί σήμερα την απώλεια ενός από τους πιο λαμπρούς εκπροσώπους της.

Γιάννη, καλό ταξίδι!

Διαβάστε ακόμα

Πέθανε ο εφοπλιστής Ιάκωβος Τσούνης – Είχε δωρίσει όλη την περιουσία του στις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις

Βρετανία: Τι «εκτόξευσε» τις αγορές με πιστωτικές κάρτες

Γνωρίστε τον 23χρονο δισεκατομμυριούχο που έγινε ο νεότερος ιδιοκτήτης ομάδας στην Αγγλία