Παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη θα πραγματοποιηθεί σήμερα Πέμπτη 19 Μαΐου η τελετή παράδοσης του έργου ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού».

Ο ΟΠΑΠ ξεκίνησε το έργο ανακαίνισης στα δύο νοσοκομεία “Η Αγία Σοφία” και “Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού” τον Απρίλιο του 2014, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής ευθύνης του Οργανισμού.

Η ανακαίνιση των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας αποτέλεσε ένα μακρόπνοο έργο για τον ΟΠΑΠ. Το έργο συμβάλλει έμπρακτα στην αναβάθμιση της δημόσιας υγείας, καθώς παραδίδονται στην ελληνική κοινωνία δύο πλήρως ανακαινισμένα νοσοκομεία, με υπερσύγχρονες υγειονομικές υποδομές.

Η τελετή παράδοσης του έργου ανακαίνισης των παιδιατρικών νοσοκομείων «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» θα πραγματοποιηθεί στις 11.00.

Διαβάστε ακόμη

Κομισιόν: Επιπλέον πόρους 1,5 δισ. για την ενεργειακή μετάβαση θα λάβει η Ελλάδα από το Ταμείο Ανάκαμψης

Ελαιώνες Σακελλαροπούλου: Το «άγιο» ελαιόλαδο της Λακωνίας και η εταιρεία που σαρώνει στους διεθνείς διαγωνισμούς (pics)

H Goldman Sachs αγοράζει 2 ξενοδοχεία στη Χαλκιδική, ο Έλληνας συνεργάτης του Ελον Μασκ, το νέο ντέρμπι Cosmote-Nova, το σούπερ μάρκετ που κερδοσκοπεί και οι μάγειρες των 3.000 ευρώ στις βίλες της Μυκόνου