Ελλάδα

Θεοδωράκης: Με το μισό κράτος σε διακοπές θέλουν να ορίσουν αρχαιολογική ζώνη το Ελληνικό

  • newsroom


Γελοίες επιλογές κουτοπόνηρων ανθρώπων, γράφει στον λογαριασμό του στο Facebook ο επικεφαλής του Ποταμιού

Γελοίες επιλογές κουτοπόνηρων ανθρώπων, γράφει στον λογαριασμό του στο Facebook ο επικεφαλής του Ποταμιού

Επίθεση στην κυβέρνηση με ανάρτησή του στο Facebook εξαπολύει ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης. Αφορμή η πρόθεση της γενικής διεύθυνσης αρχαιοτήτων και πολιτιστικής κληρονομιάς του υπουργείου Πολιτισμού να ανακηρύξει αρχαιολογικό χώρο σχεδόν όλη την έκταση του Ελληνικιύ, παρά το γεγονός ότι έχει συμβατικά ολοκληρωθεί η σύμβαση για την παραχώρηση της έκτασης.

Η ανάρτηση του κ. Θεοδωράκη:

Θα τους θυμάστε και από το σχολείο. Είναι αυτοί που όταν έχαναν, έπαιρναν την μπάλα και έφευγαν. Ή την πετούσαν στον δρόμο, να την πατήσει το αυτοκίνητο να τελειώσει άδοξα το ματς. Ή την πήγαιναν στο γραφείο των καθηγητών. «Κύριε – κύριε κάποιος θα χτυπήσει». Τέτοιοι τύποι είναι σήμερα υπουργοί. Δεν τους άρεσε η απόφαση για την Cosco και προσπάθησαν να την ανατρέψουν εισάγοντας λάθρα στην Βουλή ένα δικό τους κείμενο -ελπίζοντας ότι οι Κινέζοι δεν ξέρουν ελληνικά.
Τώρα με το μισό κράτος στις διακοπές θέλουν να ορίσουν ως αρχαιολογική ζώνη το παλιό αεροδρόμιο! Ναι δεν είναι πλάκα. Υπουργοί και ένα τμήμα του ΣΥΡΙΖΑ συνωμοτούν Αυγουστιάτικα, για να καθυστερήσει ακόμα περισσότερο η αξιοποίηση του Ελληνικού. Κινούν την διαδικασία για να οριστεί ως αρχαιολογικός χώρος η περιοχή που εκτείνεται στους Δήμους Αλίμου και Ελληνικού – Αργυρούπολης. Είναι άλλωστε γνωστό σε όλη την οικουμένη ότι το περιζήτητο αρχαιολογικό τρίπτυχο της χώρας είναι η Αφάντου στην Ρόδο, το Μαρκόπουλο και το Ελληνικό.
Γελοίες επιλογές κουτοπόνηρων ανθρώπων. Αν είχαν κότσια, θα έπρεπε να βγουν και να πουν καθαρά όχι στην αξιοποίηση αλλά πού να διακινδυνεύεις καλοκαιριάτικα το Υπουργείο σου … Να χάσουν και την δουλειά τους και οι διορισμένοι φίλοι σου…
Πέτα καλύτερα τη μπάλα στην… αρχαιολογία!

fba