Στην χώρα μας οι περισσότεροι ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων συχνά αφήνουν την ασφαλιστική κάλυψη εκτός και δεν συνειδητοποιούν ότι η προστασία της επιχείρησής σας με σχετικές καλύψεις είναι το πρώτο βήμα για τη μελλοντική προστασία της.

Με τις κατάλληλες ασφαλιστικές καλύψεις, μπορείτε να μειώσετε και να ελαχιστοποιήσετε τις επιπτώσεις των ζημιών και των απωλειών. Ορισμένα εμπορικά ασφαλιστήρια συμβόλαια μπορούν να ωφελήσουν κάθε επιχείρηση, ενώ άλλα παρέχουν προστασία έναντι επιλεγμένων κινδύνων που επηρεάζουν μόνο συγκεκριμένους κλάδους ή επιχειρήσεις.

Σε αντίθεση με τις τυπικές εμπορικές ασφαλιστικές καλύψεις, μια πολιτική πακέτου μικρομεσαίων επιχειρήσεων είναι ειδικά σχεδιασμένη για να αντιμετωπίζει τις ανησυχίες και τις ανάγκες των ιδιοκτητών μικρών επιχειρήσεων. Με ευρεία τυπική κάλυψη και προαιρετικά πρόσθετα, μια πολιτική πακέτου μικρομεσαίων επιχειρήσεων μπορεί να παρέχει την προστασία που χρειάζονται, σύμφωνα με τις απαιτήσεις τους. Τα οφέλη μιας ασφάλισης που προορίζεται για μικρομεσαία επιχείρηση περιλαμβάνουν χαμηλότερο κόστος, ευρύτερη κάλυψη και απλοποιημένη τεκμηρίωση και διαχείριση.

Μια πολιτική πακέτου μπορεί να παρέχει κάλυψη έναντι ενός ευρέος φάσματος κινδύνων, δεδομένης της ευρείας προσφοράς προϊόντων της. Είναι μια λύση που περιλαμβάνει καλύψεις για διακοπή λειτουργίας της επιχείρησης, αστική ευθύνη καθώς και αποζημίωση εργατικού τραυματισμού. Επιπροσθέτως υπάρχει η ευελιξία για επιλογή καλύψεων με βάση τις ανάγκες της επιχείρησης, συνδυάζοντας την προστασία που προσφέρεται σε διάφορα προϊόντα. Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε την έκταση κάλυψης που χρειάζεστε για να καλύψετε αυτούς τους κινδύνους.

Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις συχνά λειτουργούν με περιορισμένο προϋπολογισμό. Οι ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων είναι κατανοητό ότι ανησυχούν για το πώς το κόστος της ασφάλισης θα επηρεάσει τα κέρδη τους και η ύπαρξη πολλαπλών μεμονωμένων συμβολαίων προσθέτει στο κόστος λειτουργίας μιας επιχείρησης. Η ασφαλιστική επιλογή ενός ολοκληρωμένου πακέτου για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις είναι εξαιρετικά προσιτό. Η μετάβαση σε ένα συνολικό πακέτο ασφάλισης  μπορεί να οδηγήσει σε σημαντική εξοικονόμηση πόρων.

Η απόκτηση ενός ολοκληρωμένου ασφαλιστικού προγράμματος για μικρομεσαίες επιχειρήσεις δεν έχει μόνο ως αποτέλεσμα εξοικονόμηση κόστους – επιτρέπει επίσης στους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να εξοικονομούν χρόνο. Η ύπαρξη μιας ασφαλιστικής λύσης που είναι απλή και εύκολη στη διαχείριση αποτελεί βασικό πλεονέκτημα για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η ασφάλιση για μικρομεσαίες επιχειρήσεις αποζημιώνει έναν ιδιοκτήτη για εισόδημα που χάνεται μετά από μια καταστροφή. Οι καταστροφές συνήθως διακόπτουν τις λειτουργίες και μπορεί να αναγκάσουν μια επιχείρηση να εγκαταλείψει τις εγκαταστάσεις της. Η ασφάλιση εισοδήματος καλύπτει επίσης τα επιπλέον έξοδα που μπορεί να προκύψουν εάν μια επιχείρηση πρέπει να λειτουργήσει εκτός προσωρινής τοποθεσίας.

Διαβάστε ακόμη:

«Πόλεμος» Ryanair- διαδικτυακών πρακτόρων και «στη μέση» οι ανυποψίαστοι επιβάτες

Διόδια: Αύξηση κατά 7,6-7,7% από 1ης Ιανουαρίου

Κυρίαρχη η ΝΔ στις δημοσκοπήσεις – Παραμένει ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφθείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ