Η Westnet, πάροχος τεχνολογικών λύσεων με διευρυμένο αποτύπωμα στο χώρο του εμπορίου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, ανακοινώνει την έναρξη της δραστηριότητάς της στον τομέα των οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων. Μέσω της νέας επιχειρηματικής μονάδας «Westnet Solar Systems», η εταιρεία στοχεύει στην προσφορά των πλέον αποδοτικών ενεργειακών λύσεων για τις ανάγκες ενός σπιτιού. 

Πιστή στον σκοπό της να διευρύνει την πρόσβαση σε προηγμένη τεχνολογία, η Westnet  ενισχύει σημαντικά το χαρτοφυλάκιό της, προσθέτοντας την κατηγορία των οικιακών φωτοβολταϊκών, και παρέχει λύσεις με τεχνολογία αιχμής, μέσα από μια δυναμική γκάμα προϊόντων, όπως φωτοβολταϊκά πάνελ (PV panel), μετατροπείς ρεύματος (inverters) και συστήματα αποθήκευσης (battery systems). Σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές και εστιάζοντας στις σύγχρονες ανάγκες των οικιακών χρηστών για εξοικονόμηση ενέργειας, η εταιρεία φέρνει στην αγορά ολοκληρωμένες προτάσεις υψηλών προδιαγραφών.

Ως ένας Value-Added Partner (VAP), η Westnet δεσμεύεται διαχρονικά να δημιουργεί μια αλυσίδα αξίας ανάμεσα στους προμηθευτές, τους πελάτες της και τους τελικούς χρήστες. Έχοντας ήδη σημαντική δραστηριότητα με τις αντλίες θερμότητας, η εταιρεία εμπλουτίζει τώρα την γκάμα των λύσεων της στον χώρο της ενέργειας με την προσθήκη των οικιακών φωτοβολταϊκών. Με στόχο να συμβάλει στην επίτευξη της ενεργειακής αυτονομίας των νοικοκυριών, προσφέρει μια εξαιρετική επιλογή για την παραγωγή πράσινης ενέργειας και αναβαθμίζει την ποιότητα ζωής των σύγχρονων καταναλωτών.

Ο Κωνσταντίνος Μάγκουρας, General Manager της Westnet, δήλωσε: «Στη Westnet, στόχος μας είναι να φέρνουμε πιο κοντά τους συνεργάτες και τους καταναλωτές στην εξέλιξη της τεχνολογίας ώστε να απολαμβάνουν τα μέγιστα δυνατά οφέλη της. Με την στρατηγική είσοδό μας στον χώρο των οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων, ενδυναμώνουμε σημαντικά το χαρτοφυλάκιο των διαθέσιμων λύσεων, προσφέροντας προτάσεις προηγμένης τεχνολογίας που εξασφαλίζουν την πλέον ευέλικτη και αξιόπιστη ενεργειακή αναβάθμιση, με θετικό αποτύπωμα στο περιβάλλον». 

Διαβάστε ακόμη

Ποιοι ωφελούνται από το «πακέτο» των €2,5 δισ. της ΔΕΘ – Πότε και πόσα θα πάρουν

Νέο σχέδιο ανάπτυξης ετοιμάζει η UBS – Στα $10 δισ. η εξοικονόμηση δαπανών από τη συγχώνευση με την Credit

Θα δεσμεύονται τα περιουσιακά στοιχεία των εμπρηστών «οικοπεδοφάγων» και καταπατητών

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ