Συνολικά 220 ξενοδοχεία 4* και 5* σε τρεις αγορές, την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία. Πρόκειται για τον αριθμό των ξενοδοχείων με τα οποία έχει φτάσει πλέον να συνεργάζεται αυτή τη στιγμή η Aegeo Spas, από τα πλέον γνωστά ονόματα στον χώρο της ευεξίας, η οποία έχει διακριθεί ως το καλύτερο Luxury Spa Group στην Ευρώπη από τα World Luxury Spa Awards πέρυσι και ως το Καλύτερο Luxury Spa Group στη Νότια Ευρώπη.

Επικεφαλής είναι ο Ζαχαρίας Χνάρης, με την ιστορία της εταιρείας να πηγαίνει πίσω στο 2007, όταν ο ίδιος συν-ίδρυσε την Αegeo Spas με τον Ανδρέα Μεταξά των Creta Maris.

Πλέον η εταιρεία, πέραν της παρουσίας της σε τρεις αγορές, έχει δυναμικό πάνω από 1.300 εργαζομένους σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδος, Κρήτη, Σαντορίνη, Κως, Κέρκυρα, Χαλκιδική κ.λπ.) και συνεργασίες με ορισμένα από τα πιο μεγάλα ελληνικά και διεθνή ξενοδοχειακά ονόματα.

Οι δραστηριότητές της περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τη signature σειρά καλλυντικών Aegeo Spas Cosmetics, ενώ η φιλοσοφία ευεξίας που έχει αναπτύξει η εταιρεία χαρακτηρίζεται από ελληνικές πρώτες ύλες, ειδικά πρωτόκολλα υπηρεσιών με έμπνευση και από τον εκάστοτε προορισμό (π.χ. υπηρεσία ευεξίας με έμπνευση από την Κρήτη).

Διαβάστε ακόμη: 

Θεόδωρος Δουζόγλου: Mε νέα ομάδα το πλάνο ανάπτυξης στη φιλοξενία 5 αστέρων (pics)

Περιστέρης: Έχουμε προτάσεις για την Αττική οδό, προς το παρόν δεν εξετάζουμε την είσοδο τρίτων

Σαράντης: Μπαίνει στην αγορά της Σ. Αραβίας – Με ρυθμό 32% η ανάπτυξη των εξαγωγών (πίνακας)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ