Η 3η ASCEN.TEC / Τεχνολογίες Ανελκυστήρων, η μοναδική εξειδικευμένη έκθεση για τον κλάδο των ανελκυστήρων στην Ελλάδα, προετοιμάζεται ώστε να υποδεχθεί εκθέτες και επισκέπτες, στο εκθεσιακό κέντρο MEC στην Παιανία, στις 14 – 16 Ιουνίου 2024.

Η έκθεση, σημείο αναφοράς για τον κόσμο των ανελκυστήρων, επιστρέφει για να αναδείξει έναν σύγχρονο, δυναμικό, αλλά και ιδιαίτερα κρίσιμο κλάδο. Οι εταιρείες που συμμετέχουν στη φετινή ASCEN.TEC θα παρουσιάσουν και θα ενημερώσουν για λύσεις και προϊόντα που μπορεί να προσφέρει σήμερα μία αγορά που εξελίσσεται τεχνολογικά ραγδαία.

Μπορείτε να δείτε τους εκθέτες εδώ.

ASCEN.TEC Forum

Ιδιαίτερα δυναμικό αναμένεται το παράλληλο τριήμερο ASCEN.TEC Forum. Για τρεις ημέρες οι τεχνολογίες ανελκυστήρων θα βρεθούν στο επίκεντρο, καθώς θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις οι οποίες φιλοδοξούν να καλύψουν κάθε πτυχή της συγκεκριμένης αγοράς.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι το νομικό και θεσμικό πλαίσιο στον κλάδο των ανελκυστήρων, η τεχνική επαγγελματική εκπαίδευση και κατάρτιση των τεχνικών ανελκυστήρων, οι ευκαιρίες στην αγορά και οι ελλείψεις προσωπικού, η ασφάλεια των χρηστών και των εργαζομένων. Από το ASCEN.TEC Forum δεν θα μπορούσαν να λείπουν εκδηλώσεις για τα πρότυπα και την πιστοποίηση των ανελκυστήρων αλλά και για την προσβασιμότητα των δημόσιων και ιδιωτικών κτιρίων.

Μπορείτε να δείτε το πρόγραμμα του Forum εδώ.

Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη.

Μπορείτε να κάνετε online εγγραφή εδώ.
Μπορείτε να εκτυπώσετε την πρόσκλησή σας εδώ.
Δείτε το τηλεοπτικό σποτ της έκθεσης εδώ.
Όλες οι πληροφορίες για την έκθεση εδώ.