Ένα νέο κατάστημα – ναυαρχίδα στο Μαρούσι, επένδυση που ανήλθε στα 12 εκατ. ευρώ, προσέθεσε στο δίκτυό της η ΑΒ Βασιλόπουλος. Πρόκειται για το 311ο κατάστημα της εταιρείας (διαθέτει και επιπλέον 250 franchise) και βρίσκεται στη Λεωφόρος Κηφισίας 34 και Ρωμανού Μελωδού, κοντά στον κόμβο Αμαρουσίου, σε έκταση που μισθώνεται από το Ίδρυμα Μιμικόπουλου.

Καλύπτει επιφάνεια 2.800 τ.μ. σε ένα ενιαίο επίπεδο και διαθέτει ψηφιακές εφαρμογές για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επισκέπτη, όπως 6 αυτόματα ταμεία, οθόνες ψηφιακής σηματοδότησης, κιόσκια για σειρά προτεραιότητας στα τμήματα service για την εξοικονόμηση χρόνου, και υπηρεσίες Delivery ΑΒ collect για την άμεση παραλαβή προϊόντων χωρίς αναμονή. Επίσης διαθέτει ένα εξωτερικό και ένα υπόγειο parking220 θέσεων, συνολικά, ενώ υπάρχουν και θέσεις φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Τα εγκαίνια του νέου υπερσύγχρονου καταστήματος ΑΒ Βασιλόπουλος στο Μαρούσι πραγματοποιήθηκαν σήμερα Πέμπτη, παρουσία μεταξύ άλλων του Δημάρχου Αμαρουσίου κ. Θεόδωρου Αμπατζόγλου και της Αντιπεριφερειάχου Βορείου Τομέα Αθηνών κας Λουκίας Κεφαλογιάννη. 

Τάσος Γιαννακόπουλος (Επικεφαλής του συνδυασμού «Ανανέωση- Επανεκκίνηση στον δήμο Αμαρουσίου»), Νίκος Λαβίδας (Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΒ Βασιλόπουλος), Λουκία Κεφαλογιάννη (Αντιπεριφεριάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών), Θεόδωρος Αμπατζόγλου (Δήμαρχος Αμαρουσίου), Ελένη Προβίδη (VP Legal & Public Affairs της ΑΒ Βασιλόπουλος).

Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα που λειτουργεί η αλυσίδα, με μεγαλύτερο αυτό του Ελληνικού, όπως τόνισε σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Νίκος Λαβίδας. Απασχολεί 92 υπαλλήλους και διαθέτει 20.000 κωδικούς, σημαντικά μεγάλο μέρος των οποίων αποτελούν brands ιδιωτικής ετικέτας του ομίλου της Ahold σε όλες τις κατηγορίες των προϊόντων.

Όπως τόνισε ο κ. Λαβίδας, οι ετήσιες επενδύσεις της ΑΒ Βασιλόπουλος ανέρχονται στα επίπεδα των 50 εκατ. ευρώ και εστιάζουν σε νέα καταστήματα, ανανέωση εξοπλισμού, logistics και προώθηση του προγράμματος franchise. Συνολικά, όπως έχει αναφερθεί προγενέστερα, το πλάνο προβλέπει την ίδρυση 198 νέων καταστημάτων, 16 εταιρικών και 182 franchise στην επόμενη τριετία.

Διαβάστε ακόμη:  

Ο Ιβάν, ο έρωτας της τριπλέτας με την tv, η παγωμένη χειραψία του Ν.Α., η πρώτη δουλειά για τα Ναυπηγεία Ελευσίνας και το επιχειρηματικό ασκέρι του Ντουμπάι

JP Morgan: «Φτωχές» οι αποδόσεις στις μετοχές της Ευρωζώνης και το 2024 (γραφήματα)

Αυξάνει το αποτύπωμά της στην Ελλάδα η Google ενόψει της μεγάλης επένδυσης των data centers

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφθείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ