Επιχειρήσεις

Bread Factory: Δωρεά δύο κλινών ΜΕΘ στα Γ.Ν. και Π.Ν. Λάρισας και 1.000 στολών στο «Σωτηρία»

  • newsroom


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, στόχος των παραπάνω δωρεών είναι η έμπρακτη ενίσχυση των υποδομών υγείας της χώρας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού

Στη δωρεά μίας κλίνης ΜΕΘ με αερόστρωμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας «Κουτλιμπάνειο και Τριανταφύλλειο» και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας προχωρούν τα Bread Factory, καθώς επίσης και στη δωρεά 1.000 στολών για το Νοσηλευτικό προσωπικό του Γενικού  Nοσοκομείου Νοσημάτων Θώρακος «Σωτηρία».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, στόχος των παραπάνω δωρεών είναι η έμπρακτη ενίσχυση των υποδομών υγείας της χώρας για την καταπολέμηση της εξάπλωσης του κορωνοϊού, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας.

«Τα Bread Factory, σε μια κρίσιμη συγκυρία για τη χώρα και με δεδομένη την ανάγκη για πρόσθετο νοσοκομειακό εξοπλισμό για την καταπολέμηση της διάδοσης του Covid-19, συμβάλλουν στην κοινή προσπάθεια αντιμετώπισης με αυτές τις δωρεές», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ. Αθανάσιος Κολοκυθάς.

Σύμφωνα με την εταιρεία, οι διαδικασίες για την ολοκλήρωση της δωρεάς και την παράδοση του απαραίτητου εξοπλισμού βρίσκονται σε εξέλιξη, σε συνεργασία με τις διοικήσεις των νοσηλευτικών ιδρυμάτων. «Τα Bread Factory, με αίσθημα σεβασμού απέναντι στον απρόσκοπτο αγώνα του ιατρονοσηλευτικού προσωπικού και την αδιαμφισβήτητη αυτοθυσία που επιδεικνύει όλο αυτό το διάστημα, στέκονται έμπρακτα στο πλευρό τους», αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάστε ακόμη

Οι Έλληνες εφοπλιστές προεξοφλούν επιστροφή στην κανονικότητα – Αύξηση άνω του 200% στις αγορές πλοίων

Athens Capitol: Από την κατάρρευση στα χρόνια της κρίσης, στο deal με τη Sitel

ΑΔΜΗΕ: Η αύξηση της περιουσιακής βάσης φέρνει αυξήσεις στα τιμολόγια