search icon

Επιχειρήσεις

CSR HELLAS: Οι ΜμΕ θα πρέπει να κριθούν με το βάρος της ευθύνης που τους αναλογεί

Οι ΜμΕ θα πρέπει να κριθούν ισότιμα και δίκαια με το βάρος της ευθύνης που τους αναλογεί σε κάθε ένα από τα ουσιώδη θέματα όπως είναι κλιματική αλλαγή και οι εκπομπές του θερμοκηπίου, η αντιμετώπιση των ανισοτήτων και του αποκλεισμού λόγω του φύλου και άλλων πληθυσμιακών χαρακτηριστικών

Για την σημασία των ΜμΕ στο νέο επιχειρηματικό περιβάλλον μίλησε η Αλεξάνδρα Πάλλη, αντιπρόεδρος του CSR HELLAS στο πρόσφατο 2ο Athens ESG Forum της BOUSSIAS.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση, κατά την ομιλία της, η Αλεξάνδρα Πάλλη παρουσίασε το Ελληνικό Σύμφωνο Βιώσιμης Επιχειρηματικότητας, πρωτοβουλία του CSR HELLAS για την ανάδειξη των πρωτοπόρων μελών του στην ενσωμάτωση της βιωσιμότητας και για την ενίσχυση του επιπέδου ωριμότητας των εφοδιαστικών τους αλυσίδων και των φορέων εκπροσώπησής τους.

Επιπλέον, μίλησε για τη σχέση των ΜμΕ με τη βιωσιμότητα, το τι αλλάζει στο περιβάλλον των επιχειρήσεων με το νέο κανονιστικό πλαίσιο, το κόστος μετάβασης και τα προβλήματα που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι ΜμΕ προς τη βιώσιμη χρηματοδότηση.

Τα προβλήματα της χρηματοδότησης

   Ακολουθούν μερικά βασικά σημεία της ομιλίας:

Διαβάστε επίσης:

Η Εurobank αγοράζει… Κύπρο, το πασχαλινό δώρο του κυρ-Παντελή στους τραπεζίτες και η ΑMG (των 350.000 ευρώ) του καριερίστα

Domes Resorts: Ντεμπούτο 5 αστέρων εκτός Ελλάδος στην πορτογαλική αγορά (pics)

Άλμα 24% στο φυσικό αέριο μετά το ρωσικό μπλόκο σε Πολωνία, Βουλγαρία

Exit mobile version