Αντλώντας κεφάλαια 158 εκατ. ευρώ ολοκλήρωσε την πρώτη περίοδο διάθεσης (first closing) του Diorama Investments II RAIF, SCA (Diorama II) η DECA Investments ΑΕΔΟΕΕ.

Βασισμένο στην συμπαγή ομάδα της DECA Investments αλλά και στις καλές προοπτικές της Ελληνικής Οικονομίας, η εταιρεία στοχεύει να επαναλάβει την επιτυχία του Diorama Investments Sicar (“Diorama I”).

Το νέο fund θα επικεντρωθεί στην Ελληνική αγορά επενδύοντας σε επιχειρήσεις με υψηλές προοπτικές ανάπτυξης και ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Ο Διευθύνων σύμβουλος της DECA Investments ΑΕΔΟΕΕ, Νίκος Κούλης δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που στην πρώτη περίοδο διάθεσης συγκεντρώθηκαν περισσότερα κεφάλαια από ότι στο Diorama I, αλλά και γιατί όλοι οι επενδυτές του Diorama I ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους στην ομάδα της Deca Investments συμμετέχοντας στο Diorama II. Με γνώμονα τις διαχρονικές αρχές και τις αξίες μας, οι εταίροι και όλοι οι εργαζόμενοι στην DECA θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες των επενδυτών μας, στηρίζοντας τις εταιρείες του χαρτοφυλακίου μας, αλλά και την Ελληνική Οικονομία».

Το Diorama II έχει στην διάθεση του 12 μήνες να αντλήσει περαιτέρω κεφάλαια μέχρι την τελική περίοδο διάθεσης.

Η DECA Investments αναμένει ότι μετά από την τελική περίοδο διάθεσης τα κεφάλαια του Diorama II θα υπερβαίνουν τα 200 εκατ. ευρώ.