Σε νέο ιδιοκτήτη περνάει το ακίνητο της Ελένης Μαμιδάκη στο Καστρί το οποίο βγήκε νωρίτερα σήμερα σε ηλεκτρονικό πλειστηριασμό.

Συγκεκριμένα, το σφυρί με επισπεύδουσα την Intrum χτύπησε στις 10 το πρωί με τιμή πρώτης προσφοράς 1.015.136 ευρώ και το ακίνητο τελικά κατακυρώθηκε με 2 ευρώ παραπάνω, δηλαδή στο ποσό των 1.015.138 ευρώ.

Ο πλειστηριασμός στρεφόταν κατά της Ελένης Μαμιδάκη (του Γεωργίου και της Χρυσούλας) και αφορούσε οριζόντια ιδιοκτησία-διαμέρισμα πρώτου ορόφου, που βρίσκεται σε οικόπεδο άρτιο και οικοδομήσιμο, έκτασης 6.921 τ.μ., στο Καστρί.

Το διαμέρισμα περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, πέντε ημιυπαίθριους χώρους, κουζίνα, δύο λουτρά, W.C., χωλλ, καθιστικό, τραπεζαρία, καθώς και εξώστες, με εμβαδόν κυρίων χώρων 250,52, ημιυπαίθριων 52,46 τ.μ. και εξωστών 124,63 τ.μ. Επίσης, μια θέση στάθμευσης εμβαδού 35,44 τ.μ.

Το θρίλερ με την τιμή

Το συγκεκριμένο ακίνητο βρίσκεται καιρό τώρα στο στόχαστρο των πλειστηριασμών, ενώ όσον αφορά την τιμή του παίχτηκε ένα μικρό θρίλερ.

Η αρχική τιμή εκκίνησης είχε οριστεί στις 881.146 ευρώ, αλλά κατόπιν ανακοπής αυξήθηκε στα 1,27 εκατ. ευρώ. Έτσι, τόσο πέρυσι τον Απρίλιο, όσο και φέτος τον Ιανουάριο βγήκε με τιμή 1,27 εκατ. ευρώ χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έτσι στο σημερινό σφυρί ο πήχης έχει μειωθεί κατά 20%, στα 1,01 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι για τις 12 Ιουλίου είχε προγραμματιστεί και άλλος πλειστηριασμός για ιδιοκτησία της Ελένης Μαμιδάκη στο Πόρτο Χέλι. με επισπεύδουσα την Intrum και με τιμή εκκίνησης 465.000 ευρώ.

Το εν λόγω ακίνητο Βρίσκεται στη θέση «Μετόχι» εντός των ορίων του οικισμού του Αγίου Αιμιλιανού του Δήμου Ερμιονίδας και πρόκειται για οικόπεδο έκτασης 678,54 τ.μ., επί του οποίου έχει ανεγερθεί διώροφη οικοδομή με κεραμοσκεπή. Ωστόσο κατόπιν προσφυγής της Ελένης Μαμιδάκη το Μονομελές Πρωτοδικείο Ναυπλίου έκανε εν μέρει δεκτή την ανακοπή και αποφάσισε την ακύρωση της έκθεσης αναγκαστικής κατάσχεσης, με αποτέλεσμα ο πλειστηριασμός να οδηγηθεί σε αναστολή.

Διαβάστε ακόμα

Το πύρινο δράμα συνεχίζεται, η παρθενία του Νατσιού, έκλεισε το deal Macquarie-Enel, προχωράει (επιτέλους) το αεροδρόμιο της Καλαμάτας, η έκπληξη του Στάσση

Μ. Ευμορφίδης: «Ξεκινά το νέο ξενοδοχείο στο Κουκάκι» – Τι είπε για το 5άστερο κάτω από την Ακρόπολη (pics)

Μύκονος: Νέο σφυρί για τη βίλα «διαμάντι» των «Villas Amrit» (pics)

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ