Η Emirates, η μεγαλύτερη διεθνής αεροπορική εταιρεία στον κόσμο, επιστρέφει δυναμικά στη Διεθνή Έκθεση ITB Berlin 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 7 Μαρτίου, παρουσιάζοντας τα τελευταίας τεχνολογίας προϊόντα της και επιβεβαιώνοντας τη μακροχρόνια δέσμευσή της στην κορυφαία ταξιδιωτική και εμπορική έκθεση της Ευρώπης.

Η συμμετοχή της Emirates στην ITB Berlin περιλαμβάνει τρεις ημέρες γεμάτες δραστηριότητες, προσβλέποντας στη σύναψη νέων και την επέκταση υφιστάμενων συνεργασιών με τοπικούς και περιφερειακούς ταξιδιωτικούς συνεργάτες – συμπεριλαμβανομένων των αερομεταφορέων, για την ενίσχυση της συνδεσιμότητας των επιβατών που κατευθύνονται από και προς μεγάλους ευρωπαϊκούς ταξιδιωτικούς κόμβους. Επιπλέον, η αεροπορική εταιρεία προβλέπει στη σύναψη στρατηγικών συνεργασιών με ταξιδιωτικούς και τουριστικούς φορείς για την προώθηση ταξιδιών από και προς την Ευρώπη μέσω κοινών πρωτοβουλιών μάρκετινγκ και άλλων εμπορικών ενεργειών.

Οι επισκέπτες του περιπτέρου της Emirates θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα καινοτόμα και δημοφιλή προϊόντα της Emirates, συμπεριλαμβανομένης της καμπίνας της Premium Οικονομικής θέσης της αεροπορικής εταιρείας, η οποία θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στη Γερμανία. Η καμπίνα της Premium Οικονομικής θέσης της Emirates, που παρουσιάστηκε στο Arabian Travel Market 2022 στο Ντουμπάι, έχει αποσπάσει μέχρι στιγμής ένα μεγάλο εύρος βραβείων και είναι διαθέσιμη σε 27 αεροσκάφη A380 που πετούν σε 15 προορισμούς, όπως το αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, το Λος Άντζελες, το Σαν Φρανσίσκο, το Χιούστον, το Χίθροου του Λονδίνου, το Σίδνεϊ, το Όκλαντ, το Κράισττσερτς, τη Μελβούρνη, τη Σιγκαπούρη, το Τόκιο, τη Βομβάη, το Μπανγκαλόρ, το Σάο Πάολο και το Ντουμπάι.

Επιπλέον, στη φετινή ITB Berlin θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά η εμβληματική, περίκλειστη ιδιωτική Σουίτα Πρώτης θέσης του αεροσκάφους Boeing 777-300ER της Emirates. Με την πλήρη γκάμα προϊόντων που διατίθενται εν πτήσει, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν την εμπειρία της Διακεκριμένης Θέσης του αεροσκάφους τύπου Boeing 777 της Emirates, τo τελευταίας γενιάς Lounge bar και το shower spa του αεροσκάφους τύπου A380, καθώς και τα καθίσματα της Οικονομικής Θέσης.

Επίσης, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, η Emirates θα παρουσιάσει τις πιο πρόσφατες πρωτοβουλίες της σε επίπεδο βιωσιμότητας, συμπεριλαμβανομένων αντικειμένων από υπεύθυνης προέλευσης υλικά που χρησιμοποιούνται εν πτήσει, καθώς και αντικείμενα από το «Air-crafted by Emirates» – μια μοναδική συλλογή αποσκευών, τσαντών και αξεσουάρ που παράγονται από ανακυκλωμένα υλικά που προέρχονται από τη μετατροπή αεροσκαφών τύπου A380. Οι πρωτοβουλίες βιωσιμότητας της αεροπορικής εταιρείας επικεντρώνονται σε τρεις τομείς: στη μείωση των εκπομπών ρύπων, στην υπεύθυνη κατανάλωση και στην προστασία της βιοποικιλότητας και των οικοτόπων.

Το περίπτερο της Emirates θα περιλαμβάνει τέσσερις χώρους συσκέψεων και θα μπορεί να φιλοξενήσει έως και 200 επισκέπτες.

Η Emirates και η Ευρώπη

Η Emirates ξεκίνησε να παρέχει υπηρεσίες αερομεταφορών προς την Ευρώπη το 1987 και έκτοτε έχει αυξήσει τις δραστηριότητές της σύμφωνα με τη ζήτηση από και προς μεγάλες και μικρότερες πόλεις σε όλη την Ευρώπη. Η αεροπορική εταιρεία έχει διαδραματίσει κομβικό ρόλο στην ενίσχυση των τουριστικών ροών, της οικονομικής ανάπτυξης και των ευκαιριών απασχόλησης στις αγορές, στις οποίες δραστηριοποιείται. Το αποτύπωμα της Emirates στην Ευρώπη εκτείνεται σε 39 προορισμούς σε 22 χώρες, καθώς και σε 403 επιπλέον προορισμούς εκτός του δικτύου της μέσω συμφωνιών κοινού κωδικού, διατροπικών μεταφορών και διασύνδεσης με 51 συνεργάτες. Η Emirates στοχεύει να ενισχύσει περαιτέρω τη συνδεσιμότητα για τους επιβάτες μεταξύ της Ευρώπης και του υπόλοιπου κόσμου με την υποστήριξη της ITB Berlin και σε συνεργασία με περιφερειακούς τουριστικούς φορείς.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, η Emirates μετέφερε περισσότερους από 17,2 εκατομμύρια επιβάτες μεταξύ του Ντουμπάι και της Ευρώπης, διευκολύνοντας την άνετη και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα των επιβατών της από και προς τον κόμβο της στο Ντουμπάι, καθώς και σε περισσότερους προορισμούς στο παγκόσμιο δίκτυό της μέσω Ντουμπάι.

Η παρουσία της Emirates στην ITB Berlin αποτελεί τη μεγαλύτερη παρουσία της αεροπορικής εταιρείας σε εμπορικές εκθέσεις που πραγματοποιούνται εκτός Ντουμπάι. Το περίπτερο της Emirates, το οποίο εκτείνεται σε 480 τετραγωνικά μέτρα, θα κάνει την πρώτη παγκόσμια εμφάνισή του στην Διεθνή Έκθεση ITB Berlin 2024 και θα βρίσκεται στην Αίθουσα 2.2, στον αριθμό 101.