Sponsored content

Μάστιγα η στεγαστική κρίση που σημειώνεται τα τελευταία χρόνια κάνοντας ιδιαίτερα δύσκολη την ανεύρεση σπιτιού, είτε πρόκειται για αγορά είτε για ενοικίαση. Έτσι, όλο και περισσότεροι άνθρωποι δεν καταφέρνουν να βρουν ένα σπίτι που να ανταποκρίνεται τόσο στις ανάγκες τους όσο και στην οικονομική κατάστασή τους. Αυτό το κενό καλύπτει η GREEN Properties, η μεγαλύτερη κατασκευαστική εταιρεία ενεργειακών σπιτιών με το «ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ», το νέο πρόγραμμα ευέλικτης αγοράς κατοικίας που δίνει λύση στο μεγάλο ζήτημα της αγοράς σπιτιού. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα το οποίο χαρακτηρίζεται από ευελιξία, ευκολία και διαφάνεια και δίνει στον αγοραστή τη δυνατότητα να διαχειριστεί την αγορά όπως νομίζει καλύτερα.

Μέσω του προγράμματος «ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ», η GREEN Properties προσφέρει σε κάθε ενδιαφερόμενο τη δυνατότητα να αγοράσει το ακίνητο που επιθυμεί χωρίς την υποχρέωση για υψηλή αρχική επένδυση και αποφεύγοντας την πίεση των τραπεζικών δανείων και της γραφειοκρατίας. Παράλληλα, ένα μεγάλο πλεονέκτημα της εταιρείας είναι ότι δραστηριοποιείται σε όλη την Ελλάδα, σε περιοχές όπως η Αττική, η Θεσσαλονίκη, η Κρήτη, η Πελοπόννησος και ο Σαρωνικός κόλπος, γεγονός που κάνει ακόμα πιο εύκολη την επιλογή σπιτιού και τόπου κατοικίας. Βέβαια δεν είναι απαραίτητο η αγορά να αφορά αποκλειστικά ένα σπίτι για ιδιοκατοίκηση, καθώς το πρόγραμμα «ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ» είναι διαθέσιμο για οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να αγοράσει ένα ακίνητο. Με λίγα λόγια, ανεξάρτητα από το εάν ο υποψήφιος αγοραστής είναι ιδιώτης, επενδυτής ή οποιοσδήποτε άλλος θέλει να αποκτήσει ένα ακίνητο, μπορεί να κάνει χρήση του προγράμματος και της ευελιξίας που προσφέρει.

Τα οφέλη είναι πολλά, με βασικότερο ότι δεν χρειάζεται τραπεζικός δανεισμός, πράγμα που σημαίνει ότι οι υποψήφιοι αγοραστές δεν επιβαρύνονται με τόκους δανείου που διογκώνουν το αρχικό κεφάλαιο, επιμηκύνοντας έτσι την αποπληρωμή του σε βάθος χρόνου. Επιπλέον, δεν υπάρχουν άλλες χρεώσεις όπως έξοδα εξέτασης αιτήματος δανείου, νομικός τεχνικός έλεγχος, έκδοση πιστοποιητικών ή έξοδα δικηγόρου τράπεζας, ενώ η διαδικασία ολοκληρώνεται χωρίς καθυστερήσεις που συνήθως συνοδεύουν τα τραπεζικά δάνεια.

Ακόμα ένα μεγάλο πλεονέκτημα του προνομιακού προγράμματος «ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ» από την GREEN Properties είναι και το γεγονός ότι οι επιλογές διευρύνονται καθώς το πρόγραμμα χαρακτηρίζεται από οικονομική ευελιξία και διευκόλυνση. Έτσι, το budget μπορεί εύκολα να αυξηθεί καθώς ο αγοραστής μπορεί να κάνει δικό του ένα ακίνητο που έχει μεγαλύτερη αξία από αυτό που είχε υπολογίσει αρχικά, καταβάλλοντας το 50% του ποσού και εξοφλώντας το υπόλοιπο σε 50 άτοκες μηνιαίες δόσεις. Με αυτόν τον τρόπο δίνεται η ευκαιρία στους πελάτες της εταιρείας να αποκτήσουν ένα μεγαλύτερο ή πιο ακριβό σπίτι χωρίς να περιορίζονται οικονομικά.

Η εταιρεία αξιοποιεί την εμπειρία πολλών ετών και κατασκευάζει «πράσινα» και «έξυπνα» σπίτια υψηλής αισθητικής. Γι΄ αυτόν τον σκοπό διαθέτει in-house εξειδικευμένη ομάδα αρχιτεκτόνων και μηχανικών που δίνουν ενεργειακά αποδοτικές και καινοτόμες λύσεις και ομάδα διακοσμητών που αναλαμβάνουν την τελική αισθητική διαμόρφωση του ακινήτου. Από την εξίσωση δεν λείπουν τα υψηλής ποιότητας υλικά τα οποία είναι σχεδιασμένα για την καλύτερη ενεργειακή απόδοση και τη δραστική μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος και βέβαια η εφαρμογή ενεργειακά αποδοτικών και ανανεώσιμων τεχνολογιών ενέργειας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όλα τα σπίτια της GREEN Properties να έχουν πιστοποίηση Α+ που είναι η υψηλότερη πιστοποίηση ενεργειακής απόδοσης στην Ελλάδα.
Αποστολή της GREEN Properties είναι να δημιουργεί ονειρεμένα σπίτια που πληρούν όλες τις περιβαλλοντικές προϋποθέσεις, οικοδομώντας έτσι ένα καλύτερο μέλλον, ασφαλές και βιώσιμο για εμάς και τις επόμενες γενιές.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΙΣΟ, ΟΤΑΝ Η GREEN Properties ΣΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ;

Ανακαλύψτε όλα τα ακίνητα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα «ΜΙΣΟ ΜΙΣΟ» εδώ.