Επιχειρήσεις

Folli Follie: Παρέλαβε την Ενδιάμεση Έκθεση της PwC

  • newsroom


Η εταιρεία επεξεργάζεται την έκθεση της PricewaterhouseCoopers με τους νομικούς της συμβούλους και θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση

Η Folli Follie ανακοίνωσε ότι παρέλαβε την Ενδιάμεση Έκθεση του Έκτακτου Διαχειριστικού Ελέγχου που εκπόνησε η ελεγκτική εταιρεία PricewaterhouseCoopers ΑΕ και η οποία βασίζεται στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε κυρίως επί των στοιχείων της Εταιρείας και της θυγατρικής εταιρείας «FF Group Sourcing Limited».

Η εταιρεία επεξεργάζεται την έκθεση με τους νομικούς της συμβούλους και θα δώσει στη δημοσιότητα νέα ανακοίνωση για τις επόμενες ενέργειές της.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση:

Η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «Folli Follie Ανώνυμη Εμπορική Βιοτεχνική και Τεχνική Εταιρεία» και το διακριτικό τίτλο “FF Group”, ανακοινώνει ότι παρέλαβε την Ενδιάμεση Έκθεση του Έκτακτου Διαχειριστικού Ελέγχου, την οποία εκπόνησε η ελεγκτική εταιρεία «PricewaterhouseCoopers ΑΕ» δυνάμει της υπ’ αριθμ. 2893/2018 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών (εφεξής η «Έκθεση»). Η Έκθεση βασίζεται στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε κυρίως επί των στοιχείων της Εταιρείας και της θυγατρικής εταιρείας “FF Group Sourcing Limited”.

Η Εταιρεία επεξεργάζεται την Έκθεση με τους νομικούς της συμβούλους και θα επανέλθει με περαιτέρω ανακοίνωση προς το επενδυτικό κοινό σχετικά με τις επόμενες ενέργειές της.

Η παρούσα ανακοίνωση δημοσιεύεται από την Εταιρεία, σύμφωνα με τις οικείες διατάξεις του Κανονισμού για την Κατάχρηση της Αγοράς (ΕΕ) 596/2014 (MAR), το άρθρο 2 παρ. 2 (ε) της Απόφασης 3/347/12.7.2005 της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς και τον Κανονισμό του Χ.Α. Περιέχει πληροφόρηση που εμπίπτει στην έννοια της προνομιακής πληροφορίας για τους σκοπούς του άρθρου 7 του MAR.

Για τους σκοπούς του MAR και του άρθρου 2 του Εκτελεστικού Κανονισμού (ΕΕ) 2016/1055 της Επιτροπής, το υπεύθυνο πρόσωπο για την δημοσίευση της παρούσας ανακοίνωσης για λογαριασμό της Εταιρείας είναι η κ. Μανταλένα Κασιδιαροπούλου του Τμήματος Επενδυτικών Σχέσεων.

Διαβάστε ακόμη

Μειώνεται ο φόρος στα κέρδη από τυχερά παιχνίδια

Tesla: Γιατί σταματούν ξανά οι εργασίες στο εργοστάσιο στο Βερολίνο

Μέρκελ – Ερντογάν: Συζήτηση για τις σχέσεις της Τουρκίας με Γερμανία και ΕΕ