Επιχειρήσεις

Intrakat: Υπέγραψε σύμβαση 17 εκατ. ευρώ για την αποπεράτωση 5στερου ξενοδοχείου στη Λ. Συγγρού

  • newsroom


Με την ολοκλήρωση των εργασιών θα λειτουργήσει ως ενιαίο πολυτελές ξενοδοχείο με το γειτονικό Grand Hyatt Athens

Σύμβαση ύψους 17 εκατ. ευρώ πλέον ΦΠΑ για την αποπεράτωση ξενοδοχείου 5 αστέρων επί της Λεωφ. Συγγρού υπέγραψε πρόσφατα η Intrakat με την εταιρεία ΣΥΓΓΡΟΥ 115 ΑΕ.

Ο κ. Πέτρος Σουρέτης, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrakat με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης δήλωσε: «Ένα σημαντικό έργο προστίθεται στο χαρτοφυλάκιο μας στο πλαίσιο της επέκτασης των δραστηριοτήτων μας στον τομέα των τουριστικών και ξενοδοχειακών υποδομών. Όπως με όλα τα έργα που αναλαμβάνουμε, όλοι εμείς στην Intrakat δεσμευόμαστε για την έγκαιρη και τεχνικά άρτια ολοκλήρωση του έργου».

Το έργο αφορά την «Αποπεράτωση εννιαόροφου κτιρίου ξενοδοχείου 5*», με την εκτέλεση όλων των οικοδομικών-αρχιτεκτονικών εργασιών καθώς και των Η/Μεγκαταστάσεωνγια την ανακαίνισητουκτιρίου αναψυχής και διασκέδασης STAR CITY,σε ξενοδοχείο 5 αστέρων. Ο στόχος είναι με την ολοκλήρωση των εργασιών να λειτουργήσει ως ενιαίο πολυτελές ξενοδοχείο με το γειτονικό Grand Hyatt Athens.

Το κτίριο αποτελείται από επτά υπόγεια και 9 ορόφους και θα περιλαμβάνει 215 δωμάτια, 14 σουίτες, διώροφη προεδρική σουίτα με πισίνα, κοινόχρηστη πισίνα, jacuzzi, εστιατόριο, BAR, συνεδριακούς χώρους, αίθουσες πολλαπλών χρήσεων και γραφειακούς χώρους συσκέψεωνκαι χώρους στάθμευσης.

Διαβάστε ακόμα:

Με αρνητικά πρόσημα τα ασιατικά χρηματιστήρια

Γεωργιάδης: Όχι σε lockdown που θα περιορίζει τους εμβολιασμένους

Freedom Pass: Μέχρι τις 20 Ιουλίου θα ανοίξει η πλατφόρμα για το voucher των 150 ευρώ (vid)