Επιχειρήσεις

Κωτσόβολος: Προειδοποίηση για ηλεκτρονική απάτη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

  • newsroom


Η εταιρεία ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δώσει προσωπικά στοιχεία και τα στοιχεία πιστωτικών ή χρεωστικών καρτών

Για ηλεκτρονική απάτη ενημερώνει η εταιρεία Κωτσόβολος το καταναλωτικό κοινό, καθώς κυκλοφορεί δημοσίευση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ψευδείς αναφορές για παραχώρηση μιας LED τηλεόρασης σε συμβολική τιμή.

Η εν λόγω δημοσίευση παροτρύνει τους καταναλωτές να καταχωρήσουν τα προσωπικά τους στοιχεία και κατόπιν τα στοιχεία της χρεωστικής ή πιστωτικής τους κάρτας, προκειμένου να παραλάβουν το υποτιθέμενο δώρο.

Όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, η εταιρεία Κωτσόβολος ουδεμία σχέση έχει με αυτό και σας ενημερώνει ότι πρόκειται για διαδικτυακή απάτη.

«Αγνοήστε τη δημοσίευση αυτή και μην δώσετε σε καμία περίπτωση τα προσωπικά σας στοιχεία και τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας σας.

Οι μόνες έγκυρες online πηγές πληροφόρησης για τις προσφορές και τις ενέργειες της Κωτσόβολος, είναι οι επίσημοι λογαριασμοί της στα social media και οι αναρτήσεις που προέρχονται από αυτούς, καθώς και ο ιστότοπος της εταιρείας www.kotsovolos.gr», αναφέρει η εταιρεία.

Η εταιρεία παρακαλεί τους καταναλωτές, αν αντιληφθούν ότι έχουν πέσει θύμα εξαπάτησης, να επικοινωνήσουν με τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποβολής καταγγελιών: https://portal.astynomia.gr/, e-mail: ccu@cybercrimeunit.gov.gr, τηλέφωνο: 11188).

Διαβάστε ακόμη

Δεύτερη ευκαιρία για το επίδομα θέρμανσης

Κάρελ Κομάρεκ: Η Allwyn, ο σύμβουλος του Τραμπ και η είσοδος στη Wall Street

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Ξενοδοχεία για τη διαμονή των πολιτών με μόνιμη κατοικία εκτός Αττικής