search icon

Επιχειρήσεις

e-λιανικό: Λήγει η προθεσμία για την επιδότηση των €5.000 για eshop – Ποιες επιχειρήσεις μπορούν να υποβάλουν αίτηση

Η επιχορήγηση φτάνει μέχρι και τις 5.000 ευρώ ανά επιχείρηση και καλύπτει την απόκτηση εξοπλισμού πληροφορικής, καθώς και την υλοποίηση άυλων ενεργειών (λογισμικό / υπηρεσίες), για την ανάπτυξη και τη διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος

Περισσότερες από 4.000 είναι οι επιχειρήσεις που έχουν υποβάλει αίτηση για την επιδότηση του κόστους για τη δημιουργία ή την αναβάθμιση ηλεκτρονικού καταστήματος (eshop) στο πλαίσιο της δράσης e-λιανικό.

Η δράση απευθύνεται σε μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο λιανικό εμπόριο, διατηρούν φυσικό κατάστημα, λειτουργούν νομίμως στη χώρα και έχουν κάνει έναρξη στην αρμόδια ΔΟΥ.

Η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων λήγει τη Δευτέρα 5 Απριλίου 2021, στις 15:00 και γίνεται μέσω του www.ependyseis.gr/mis.

Η επιχορήγηση φτάνει μέχρι και τις 5.000 ευρώ ανά επιχείρηση (διακριτό ΑΦΜ) και καλύπτει την απόκτηση εξοπλισμού πληροφορικής, καθώς επίσης την υλοποίηση άυλων ενεργειών (λογισμικό / υπηρεσίες), για την ανάπτυξη και τη διαχείριση ηλεκτρονικού καταστήματος.

Για τις επιχειρήσεις που διέθεταν ηλεκτρονικό κατάστημα πριν τις 18 Μαρτίου 2020, η επιδότηση είναι μέχρι 1.500 ευρώ, καθώς αφορά μόνο στην αναβάθμισή του.

Δικαιούχοι

Τι χρηματοδοτείται

Διαβάστε ακόμη

Νέος κατώτατος μισθός: Αυτά είναι τα «αγκάθια» και τα νέα δεδομένα

Γιατί ο δισεκατομμυριούχος Μαρκ Κιούμπαν ποντάρει σε κρυπτονομίσματα

ΟΑΕΔ – Google: Λήγει η προθεσμία για τις αιτήσεις – Τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα για 3.000 άνεργους

 

Exit mobile version