Συνεχίζει την πορεία ανάπτυξης σε κάθε οικονομικό τρίμηνο η εταιρεία Δ. Μασούτης, καταγράφοντας τα πιο υψηλά ποσοστά στην ιστορία της. Τα αποτελέσματα του πρώτου εξαμήνου έδειξαν ρυθμό ανάπτυξης διπλάσιο από αυτόν του κλάδου. Αξίζει να αναφερθεί πως το 2023, ο κύκλος εργασιών της εταιρείας ξεπέρασε το 1 δισ. ευρώ, με ρυθμό ανάπτυξης 16%.

Πού οφείλεται όμως η επιτυχία της Δ. Μασούτης;

-Επενδύει στις χαμηλές τιμές και στηρίζει το ελληνικό νοικοκυριό. Αφουγκράζεται τον κόσμο και ως μέλος της ελληνικής κοινωνίας, «βάζει πλάτη» για το καλό όλων. Η στρατηγική απόφαση για επένδυση σε χαμηλότερες τιμές και ενίσχυση των προσφορών της μαζί με την μεγάλη γκάμα ιδιωτικής ετικέτας, αποτέλεσαν μία πετυχημένη συνταγή που ανταποκρίθηκε πλήρως στις ανάγκες του καταναλωτή.

Η Δ. Μασούτης έχει ιστορικά πλήρη επίγνωση του ρόλου της στην ελληνική κοινωνία και η πολιτική συγκράτησής του πληθωρισμού στα ράφια της οδήγησε σε σημαντικούς ρυθμούς ανάπτυξης. Αυτή η κίνηση θα αποτυπωθεί και στον ισολογισμό του 2023 όπου τα κέρδη θα είναι συγκρατημένα καθώς ένα σημαντικό κομμάτι της κερδοφορίας μετακυλίστηκε στους καταναλωτές  για την στήριξη των ελληνικών νοικοκυριών μέσα σε μία περίοδο έντονου πληθωρισμού.

-Προσφέρει ένα εξαιρετικό περιβάλλον αγορών και άψογη εξυπηρέτηση. Αντιπροσωπευτικό παράδειγμα απόλυτα αναβαθμισμένης εμπειρίας αγορών αποτελεί το πρώτο Grand Μασούτης της Αττικής στην Γλυφάδα, συνολικής επιφάνειας 2.000 τ.μ, που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις των καταναλωτών.

Παράλληλα, οι επενδύσεις στις τουριστικές περιοχές αποδίδουν καρπούς καθώς η εταιρεία έχει καταφέρει να εδραιώσει ισχυρή παρουσία στην νησιωτική Ελλάδα μέσα από ένα δυναμικό πλάνο ανάπτυξης, στηρίζοντας παράλληλα τους τοπικούς παραγωγούς και τα τοπικά προϊόντα.

Με στόχο την περεταίρω αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας των καταναλωτών η Δ.Μασούτης επενδύει διαρκώς σε νέα καταστήματα και στην ανακαίνιση των υφιστάμενων, ενώ έχει δημιουργήσει ένα σύγχρονο και user friendly e-shop για να πραγματοποιεί ο καταναλωτής εύκολα και γρήγορα τις αγορές του από την άνεση του σπιτιού του, με όλες τις προσφορές και τα προνόμια που ισχύουν και στα φυσικά καταστήματα.

Διαβάστε ακόμη:

Πλειστηριασμοί: 4+1 αλλαγές για να σωθούν €16,5 δισ. εγγυήσεις του Δημοσίου

ΟΠΕΚΑ – ΔΥΠΑ: Έρχεται ριζικό λίφτινγκ στα επιδόματα

Στο Ταμείο Ανάκαμψης το νέο σύστημα εντοπισμού αυθαιρέτων – Πώς θα λειτουργεί

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ