Την ολοκλήρωση της της συμφωνίας εξαγοράς του συνόλου των μετοχών EfaEnergy ανακοίνωσε η Metlen με χρηματιστηριακή ανακοίνωση.

Να σημειωθεί ότι η Metlen είχε ανακοινώνει τον Αύγουστο του 2023 την υπογραφή συμφωνίας για εξαγορά του συνόλου των μετοχών της εταιρείας EfaEnergy στο πλαίσιο σειράς εξαγορών για τη διεύρυνση της πελατειακής της βάσης και περαιτέρω καθετοποίησής της στη λιανική αγορά προμήθειας ενέργειας, εν προκειμένω με έμφαση στο Φυσικό Αέριο.

Όπως σημείωνε στη σχετική ανακοίνωση η Metlen με την ενσωμάτωση της EfaEnergy, ενισχύει περαιτέρω τον Κλάδο Ενέργειας M Energy, και το sub-segment M Energy Customers Solutions αυξάνοντας το μερίδιο αγοράς της με επιπλέον 11 χιλιάδες πελάτες, η πλειονότητα των οποίων αφορά σε παροχές Φυσικού Αερίου, κυρίως στην κεντρική Μακεδονία και την Θεσσαλία, αυξάνοντας επίσης το βιομηχανικό πελατολόγιο και ενισχύοντας τη φυσική παρουσία της με επιπλέον 14 καταστήματα.

Το τίμημα εξαγοράς του 100% των μετοχών της EfaEnergy ανέρχεται στο ποσό των €4,5 εκατ.

Η ανακοίνωση της Metlen 

Η Metlen Energy & Metals A.E. ανακοινώνει, σε συνέχεια της από 22.08.2023 ανακοίνωσης, την ολοκλήρωση της συμφωνίας εξαγοράς του συνόλου των μετοχών της εταιρείας ΕΦΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ
ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ («EfaEnergy») στις 09.07.2024.

Διαβάστε ακόμη

JP Morgan: Τι αλλάζει για τις επιλογές των επενδυτών μετά τις γαλλικές εκλογές (γράφημα)

Άνοιξε η πλατφόρμα για το μηχανογραφικό (tweet)

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν την Τετάρτη (10/7) στη σύνοδο του ΝΑΤΟ

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ