Επιχειρήσεις

Μύλοι Λούλη: Ξεκινά την κατασκευή σιλό στη Βουλγαρία

  • newsroom


Η Μύλοι Λούλη σκοπεύει μέσω αυτής της επένδυσης να μπορεί να προμηθεύεται και να κάνει διαλογή των καλύτερων και ποιοτικότερων σιτηρών απευθείας από την πηγή

Οι Μύλοι Λούλη στις  12 Απριλίου 2021 μέσω της θυγατρικής της, Loulis Mel-Bulgaria EAD, ξεκίνησε εργασίες για την κατασκευή́ σιλό́ δημητριακών, χωρητικότητας 7.000 τόνων, σε ιδιόκτητο οικόπεδο που βρίσκεται στη βιομηχανική́ ζώνη του Bozhurishte, στη Σόφια Βουλγαρίας.

Το κόστος της επένδυσης έχει προϋπολογισθεί στα €2,8 εκατ. Η Βουλγαρία σήμερα είναι μια από τις βασικές χώρες παραγωγής μαλακών σιτηρών στη Βαλκανική χερσόνησο, εξάγει άλλωστε εκατομμύρια τόνους ετησίως. Καθώς η Ελλάδα είναι ελλειμματική στην παραγωγή μαλακού σίτου, σε σχέση με της ανάγκες της εγχώριας αγοράς και βασίζεται στις εισαγωγές, η Μύλοι Λούλη σκοπεύει μέσω αυτής της επένδυσης να μπορεί να προμηθεύεται και να κάνει διαλογή των καλύτερων και ποιοτικότερων σιτηρών απευθείας από την πηγή.

Η εταιρεία συνεχίζει την ανάπτυξή της εκπληρώνοντας σταθερά μια από της στρατηγικές της προτεραιότητες, ενισχύοντας την διεθνή της δραστηριότητα στη Βουλγαρία.

Διαβάστε ακόμη:

Ακίνητα: Σε ανοδική τροχιά οι τιμές των διαμερισμάτων – Οι πόλεις με τις πιο μεγάλες αυξήσεις (πίνακας)

Eλλάκτωρ: Οι Ολλανδοί δεν θα αγοράσουν όλο το ποσοστό του Λ. Μπόμπολα

Γρηγόρης Ζήκος (Costamare): Στόχος μας η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με το ελληνικό επενδυτικό κοινό

Απόρρητο Απόρρητο