Στη δημιουργία του Ψηφιακού Μουσείου ΜΙΝΕΤΤΑ, ενός τρισδιάστατου ψηφιακού χώρου ενημέρωσης και ψυχαγωγίας, προχώρησε η MINETTA Ασφαλιστική.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, από σήμερα το κοινό μπορεί να επισκέπτεται τον χώρο μέσω υπολογιστή, από κινητό τηλέφωνο ή από το tablet του, ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://www.minetta.gr/el/static/psifiako-mouseio-minetta

Σημειώνεται ότι η περιήγηση μπορεί να γίνει και με χρήση γυαλιών εικονικής πραγματικότητας, καθώς ο χώρος υποστηρίζει τεχνολογία Virtual Reality.

Συγκεκριμένα, στο Ψηφιακό Μουσείο λειτουργούν τρεις αίθουσες: Οι αίθουσες Ιστορικό Αρχείο 1 και 2 περιλαμβάνουν συμβόλαια, εμπορική αλληλογραφία, εκδόσεις και διαφημιστικό υλικό από τον ασφαλιστικό Κλάδο -από την Ελλάδα και το εξωτερικό- που χρονολογούνται από τα μέσα του 19ου αιώνα.

Η αίθουσα ΜΙΝΕΤΤΑ περιλαμβάνει πληροφορίες από την ίδρυσή της έως σήμερα.

Το κοινό μπορεί να περιηγηθεί ανατρέχοντας σε φωτογραφίες, πιστοποιήσεις και βραβεία που έχει λάβει η εταιρεία, αλλά και διαφημιστικό υλικό, παλαιότερο και σύγχρονο.

Επιπλέον, η εταιρεία προχωράει τον σχεδιασμό για προσθήκη αιθουσών και περαιτέρω εμπλουτισμό του υλικού, με στόχο το Ψηφιακό Μουσείο ΜΙΝΕΤΤΑ να προσφέρει στον επισκέπτη μια αναβαθμισμένη ψηφιακή εμπειρία γνώσης και ψυχαγωγίας.

Διαβάστε ακόμη

Ενοίκιο στην τράπεζα για τους «κόκκινους» δανειολήπτες

«Αρχοντικό Χατζηγάκη»: Βγαίνει στο σφυρί το 5άστερο «διαμάντι» των Τρικάλων

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Στα τέλη του έτους η έκθεση για τις χρηματοοικονομικές τεχνολογίες