Ο Όμιλος εταιρειών ΝΙΚΑΣ ανακοίνωσε τα οικονομικά αποτελέσματα α’ εξαμήνου 2021 με βάση τα Διεθνή Πρότυπα Χρηματοοικονομικής Αναφοράς (Δ.Π.Χ.Α.). Σύμφωνα με αυτά, συνεχίζοντας την θετική πορεία του ο Όμιλος αύξησε την κερδοφορία του σε όλα τα επίπεδα, διατηρώντας σταθερό το μερίδιο στην αγορά αλλαντικών.

Κατά το α’ εξάμηνο του 2021 οι συνολικές καθαρές πωλήσεις του Ομίλου ανήλθαν σε €28.086 χιλ., παραμένoντας στα επίπεδα του 2020, ακολουθώντας την τάση της αγοράς αλλαντικών.

Τα Μικτά Κέρδη αυξήθηκαν κατά 37,3% σε σχέση με αυτά της αντίστοιχης περυσινής περιόδου και διαμορφώθηκαν σε €8.134 χιλ. .

Το EBITDA του Ομίλου αυξήθηκε κατά €1.601 χιλ. σε σχέση με αυτό του 2020 και διαμορφώθηκε €2.382 χιλ. σε σχέση με €781 χιλ στην αντίστοιχη περυσινή περίοδο.

Τα αποτελέσματα προ φόρων (EBT) του Ομίλου αυξήθηκαν κατά €999 χιλ και ανήλθαν σε €160 χιλ. έναντι ζημιών €839 χιλ κατά την προηγούμενη περίοδο.

Η Διευθύνουσα Σύμβουλος κ. Αγγελική Οικονόμου δήλωσε σχετικά :

«Εστιάσαμε στην περαιτέρω βελτίωση των οικονομικών αποτελεσμάτων μας, επιτυγχάνοντας σημαντική αύξηση όλων των δεικτών κερδοφορίας.  Προσδοκούμε ότι η θετική μας πορεία θα συνεχιστεί, εφαρμόζοντας συνεπώς την στρατηγική μας να προσφέρουμε στους καταναλωτές προϊόντα υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές.»

Διαβάστε ακόμη

Οne & Only Kea Resort: Πολυτελείς βίλες αξίας €45 εκατ. θα πουληθούν έως το τέλος του 2021 στην Τζια (pics)

Η συμφωνία Belharra στης Ακρόπολης τα μέρη, η επίσκεψη Γουάτσα στο Μ.Μ, ο πόλεμος των ψαριών και το ομόλογο της Capital 

Φέτος οι αιτήσεις, του… χρόνου οι ρυθμίσεις με 36 – 72 δόσεις