Ο Όμιλος HotelBrain, ο μεγαλύτερος σε αριθμό καταλυμάτων ξενοδοχειακός Όμιλος της Ελλάδας, με συνολικά 95 ξενοδοχεία σε 39 ελληνικούς προορισμούς, μέσα από το νέο του εγχείρημα, την HotelBrain Academy, αναλαμβάνει δράση για την εκπαίδευση και κατάρτιση του ανθρώπινου δυναμικού των ξενοδοχείων και του Τουρισμού.

Αναλυτικότερα σκοπός της Ακαδημίας είναι να προσφέρει εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια από εξειδικευμένους επαγγελματίες στο χώρο των ξενοδοχείων, του τουρισμού και της γαστρονομίας και παράλληλα να προσφέρει άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και σπουδαίες εργασιακές ευκαιρίες στα ξενοδοχεία του Ομίλου.

Απασχολώντας ο Όμιλος σήμερα περίπου 130 στελέχη στα κεντρικά γραφεία και περισσότερους από 2700 εποχικούς εργαζόμενους, προχώρησε σ΄ αυτή την κίνηση προκειμένου να ανταπεξέλθει στην έντονη έλλειψη στελεχών και ανθρώπινου δυναμικού που παρατηρείται στον κλάδο και προκαλεί δυσκολίες στην επάνδρωση των ξενοδοχείων, απορροφώντας νέα ταλέντα.

Εξάλλου με περισσότερα από 20 χρόνια ενεργής παρουσίας στον χώρο των ξενοδοχείων διαθέτει την απαραίτητη κατάρτιση, γνώση και εμπειρία ώστε να ενισχύσει τις δεξιότητες όσων εργάζονται ήδη στην τουριστική βιομηχανία, να επιμορφώσει και να προσελκύσει νέο δυναμικό που ενδιαφέρεται να χαράξει μια καινούρια πορεία στον κλάδο των ξενοδοχείων και του τουρισμού και να μεταλαμπαδεύσει τις αξίες, την κουλτούρα και την φιλοσοφία του Ομίλου πάνω στην φιλοξενία με στόχο τη δημιουργία εξειδικευμένων στελεχών στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Με έδρα το νεοκλασικό κτήριο στον αριθμό 123 της Λεωφόρου Πατησίων, οι εγκαταστάσεις της HotelBrain Academy έχουν σχεδιαστεί υπό τις οδηγίες των πολύπειρων στελεχών του ομίλου HotelBrain και αποτελούν εχέγγυο εξασφάλισης της ποιοτικότερης εκπαίδευσης στον τομέα του τουρισμού.

Πιο συγκεκριμένα, η Ακαδημία παρέχει εκπαιδευτικά προγράμματα με αντικείμενο το Food & Beverage Management, το Rooms Division Management καθως επίσης το Hotel management. Για τη διευκόλυνση των ενδιαφερόμενων που μένουν εκτός Αθηνών υπάρχει και η δυνατότητα παρακολούθησης του εκπαιδευτικού προγράματος Professional Diploma in Hospitality μέσω διαδικτυακής σύνδεσης.

Παράλληλα παρέχονται καθολη τη διάρκεια του χρόνου εξειδικευμένα σεμινάρια σε θέματα όπως γαστρονομία, sustainability, spa management, digital marketing in hospitality, data management ενώ το πρόγραμμα εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα up-to-dated θεματικά σεμινάρια που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα γνώσεων και πληροφοριών που συμβαδίζουν με τις σύγχρονες τάσεις και ανάγκες του τουριστικού κλάδου.

Όλοι οι απόφοιτοι μετά την ολοκλήρωση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων και σεμιναρίων πιστοποιούνται με βεβαίωση παρακολούθησης από το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) HotelBrain Academy.

Αξίζει επίσης να τονίσουμε ότι ο Όμιλος HotelBrain στα πλαίσια των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, δημιούργησε ειδικό τμήμα εκπαίδευσης για κωφούς στην HotelBrain Academy σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Συλλογικότητα Βοήθειας Συνανθρώπων Μας Στην Πετρούπολη» και τη συμπαράσταση της Ομοσπονδίας Κωφών Ελλάδος, οι σπουδαστές του οποίου θα απορροφηθούν άμεσα τη φετινή σεζόν σε ξενοδοχεία του Ομίλου.

HotelBrain Academy, Κέντρο Διά Βίου Μάθησης (Κ.Δ.Β.Μ.) 

Διεύθυνση | Λεωφόρος Πατησίων 123, Αθήνα 112 51

Τηλ | 210 3000565

E-mail |  info@hotelbrainacademy.com

Website | www.academy.hotelbrain.com

Facebook https://www.facebook.com/hotelbrainacademy

Instagram | https://www.instagram.com/hotelbrainacademy/

Linked In https://www.linkedin.com/company/hotelbrainacademy/

Tik Tok https://www.tiktok.com/@hotelbrain_academy