Τη Διοίκηση, στελέχη και συνεργάτες της Orilina Properties A.E.E.A.Π. υποδέχθηκε σήμερα τo Χρηματιστήριο Αθηνών, με αφορμή την εισαγωγή των τίτλων της στην Κύρια Αγορά. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Μάριος Αποστολίνας, κήρυξε την έναρξη της συνεδρίασης χτυπώντας το παραδοσιακό καμπανάκι.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, στην επιτυχημένη ολοκλήρωση της δημόσιας προσφοράς της Orilina Properties αναφέρθηκε ο Επιτελικός Διευθυντής Επιχειρησιακών Λειτουργιών του Ομίλου Χρηματιστηρίου Αθηνών Νίκος Πορφύρης, σημειώνοντας πως τα αντληθέντα κεφάλαια θα εξυπηρετήσουν την χρηματοδότηση των δύο αναπτύξεων που σχεδιάζει η εταιρεία στο Ελληνικό, επένδυση συνολικού ύψους 77,4 εκ ευρώ.

Μάριος Αποστολίνας

«H εισαγωγή της Orilina στην Κύρια Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών συμπίπτει με μία ιδιαίτερα ευνοϊκή συγκυρία, τόσο για την εγχώρια οικονομία συνολικά όσο και για το Χρηματιστήριο Αθηνών, οι επιδόσεις του οποίου το έχουν οδηγήσει στην πρώτη τριάδα μεταξύ των διεθνών αγορών στην χρονιά που διανύουμε. Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα επόμενα βήματά της. Σε κάθε ουσιαστική προσπάθεια ανάπτυξης, εμείς θα βρισκόμαστε δίπλα σας», υπογράμμισε ο κ. Πορφύρης.

Η Orilina Properties αποτελεί την 14η εταιρεία Ακίνητης Περιουσίας που εισάγεται στο Χρηματιστήριο και την 4η εταιρεία του συγκεκριμένου κλάδου που πραγματοποιεί εισαγωγή την τελευταία διετία. Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της Orilina Properties A.E.E.A.Π. Μάριος Αποστολίνας, υπογράμμισε μεταξύ άλλων: «Η Οrilina ξεκινά την πορεία της στο Χρηματιστήριο Αθηνών με ισχυρή μετοχική βάση και σημαντική διασπορά. Διαθέτει ένα δυναμικό πλάνο ανάπτυξης που θα υποστηριχθεί από τα αντληθέντα κεφάλαια.

Είναι θετικό για την τοπική μας οικονομία και κοινωνία πως τα χρήματα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου θα κατευθυνθούν στην ανέγερση νέων κτιρίων -και μάλιστα βιώσιμων αντί σε απλή αλλαγή ιδιοκτησίας υφιστάμενων». Ο κ. Αποστολίνας ευχαρίστησε το Χρηματιστήριο Αθηνών, την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, τον σύμβουλο έκδοσης, τους αναδόχους και λοιπούς συνεργάτες για την επιτυχή έκβαση του εγχειρήματος.

Τα συγχαρητήρια του προς την Orilina Properties αλλά και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχημένη δημόσια προσφορά εξέφρασε με τη σειρά και ο Αντιπρόεδρος Α ́ της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Νίκος Κονταρούδης.

Διαβάστε ακόμη

Όμιλος Σαρακάκη: «Γκάζι» στις πωλήσεις και βελτίωση οικονομικών επιδόσεων το 2022 (pic)

Έρευνα Kaspersky: Πώς η Generative AI μπορεί να γίνει δίκοπο μαχαίρι για τις ελληνικές επιχειρήσεις

Τι συμβαίνει με τη Mediterranean Gas και το FSRU στον Βόλο;

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ