Ως ιδιαίτερα επιτυχημένη χαρακτήρισε τη χρονιά που σε λίγες ημέρες φεύγει ο Πάνος Κωνσταντόπουλος, αντιπρόεδρος της Stoiximan (Kaizen Gaming), στο πλαίσιο της παρουσίασης της αποκλειστικής χορηγίας της εταιρείας στο εμβληματικό γλυπτό του «Δικέφαλου Αετού» που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου OPAP Arena, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει τη θετική ανταπόκριση των παικτών σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή.

«Ήταν ο μήνας των παικτών και των στοιχηματικών εταιρειών. Είμαστε ευχαριστημένοι, μας ενδιαφέρει να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και με βάση την ανταπόκριση που είχαμε από τους παίκτες θεωρώ ότι το πετύχαμε. Άρα είναι μια επιτυχημένη χρονιά που κλείνει με ένα πολύ επιτυχημένο event», τόνισε ο κ. Κωνσταντόπουλος στο περιθώριο της εκδήλωσης για την ανακοίνωση της χορηγίας.

Ο αντιπρόεδρος της Stoiximan υπογράμμισε επίσης τη συνεργασία της Κaizen Gaming με τη FIFA για το Παγκόσμιο Κύπελο – FIFA World Cup Qatar 2022, σημειώνοντας πως η Kaizen Gaming έγινε η πρώτη εταιρία αθλητικού στοιχηματισμού στον κόσμο που συνεργάζεται με τη FIFA. «Ως Επίσημος Υποστηρικτής της FIFA για την Ευρώπη, η συνεργασία αυτή αποτελεί ένα τεράστιο παράσημο για την εταιρεία μας και μια αναγνώριση των προσπαθειών των 1.600 και πλέον εργαζομένων στις 12 χώρες που έχουμε παρουσία σήμερα», τόνισε.

Το τρέχον έτος η Kaizen Gaming έκλεισε 10 χρόνια δραστηριότητας, έχοντας καταφέρει στο διάστημα αυτό να εξελιχθεί από startup, σε έναν πολυεθνικό οργανισμό στην Gametech αγορά. Με βάση την Ελλάδα ο Όμιλος απασχολεί σήμερα 1.600 και πλέον εργαζόμενους και έχει παρουσία σε 12 χώρες στην Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική. Μάλιστα, πρόσφατα αναδείχθηκε Operator of the Year για το 2022 στα EGR Awards, στον πιο σημαντικό θεσμό για το online gaming, παγκοσμίως.

Σε αυτήν τη συγκυρία, η Kaizen Gaming ολοκληρώνει επίσης μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχει υλοποιήσει, τη δημιουργία του Kaizen Campus που κατασκευάζει η Dimand στο Μαρούσι. Όπως έχει αναφέρει το newmoney, το έργο προβλέπει την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου τριώροφου κτηρίου γραφείων, συνολικής επιφάνειας 14.310 τ.μ., που θα περιλαμβάνει τρεις πτέρυγες, συνολικού εμβαδού 7.500 τ.μ. Το έργο πρόκειται να πιστοποιηθεί με LEED, σε επίπεδο Gold, καθώς πληροί όλες τις προϋποθέσεις βιωσιμότητας.

«Ανυπομονούμε για το project αυτό. Ευελπιστούμε μέσα στον επόμενο 1 – 1,5 μήνα να ξεκινήσει σταδιακά η μετακίνηση των εργαζομένων μας. Είναι ένα κτίριο – τοπόσημο για το Μαρούσι και την Αθήνα», σημείωσε ο κ. Κωνσταντόπουλος. Τα νέα γραφεία θα μπορούν να φιλοξενήσουν το σύνολο των εργαζομένων της Kaizen Gaming στην Αθήνα, συμπεριλαμβανομένης και της μεγαλύτερης σε πληθυσμό Ομάδα Τεχνολογίας της εταιρείας.

Το συγκρότημα έχει διαμορφωθεί έτσι, ώστε να καλύψει τις μελλοντικές ανάγκες από τη σταθερή αύξηση του προσωπικού της Kaizen Gaming, που υπολογίζεται στο 20% ετησίως. Είναι χαρακτηριστικό πως στη διάρκεια του 2022 ο Όμιλος δημιούργησε 800 νέες θέσεις εργασίας, στοχεύοντας να δημιουργήσει 1.000 ακόμα θέσεις εργασίας μέσα στο 2023.

Διαβάστε ακόμη

Aσπεν: Η ετήσια χιονοδρομική εμπειρία των εκατομμυριούχων και των σταρ στα 2.438 μέτρα

Το εξωγήινο Mercedes-AMG One των 3 εκατομμυρίων ευρώ με τη μυστική λίστα των 275 αγοραστών της είναι sold-out

Πέφτουν οι τόνοι από τα διυλιστήρια: Θα καταβάλουν φόρο υπερκερδών €650 εκατ.- Τι αναφέρουν στελέχη του κλάδου