Επιχειρήσεις

PensionsEurope: Για πρώτη φορά η Γενική Συνέλευση τoυ ασφαλιστικού οργανισμού στην Ελλάδα

  • newsroom


Η φιλοξενία και η δια ζώσης επικοινωνία και ανταλλαγή εμπειριών, σκέψεων και ιδεών με τους ευρωπαίους συνεργάτες μας, θα αποτελέσει μια πολύτιμη εμπειρία για το παρόν και το μέλλον των ΤΕΑ στην Ελλάδα

Την Ελλάδα επέλεξε ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Συνταξιοδότησης PensionsEurope για να πραγματοποιήσει την ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του την Παρασκευή 08 Απριλίου 2022. Ο ασφαλιστικός οργανισμός αντιπροσωπεύει 25 ενώσεις συνταξιοδοτικών ταμείων και παρόμοιων ιδρυμάτων, μεταξύ των οποίων και η Ένωση Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης Ελλάδας, σε 22 ευρωπαϊκές χώρες και εξυπηρετεί συνολικά 110 εκατομμύρια μέλη- πολίτες, με περιουσιακά στοιχεία αξίας άνω των 4 τρισεκατομμυρίων ευρώ.

Με αφορμή την εκδήλωση, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ταμείων Επαγγελματικής Ασφάλισης Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Δ. Λάζαρης δήλωσε «Η διοργάνωση της γενικής συνέλευσης της Pensions Europe στην Ελλάδα συνιστά για την Ένωση, τα Ταμεία που αυτή εκπροσωπεί, τους ασφαλισμένους και τους συνταξιούχους μας, μια ψήφο εμπιστοσύνης. Ταυτόχρονα, η φιλοξενία και η δια ζώσης επικοινωνία και ανταλλαγή εμπειριών, σκέψεων και ιδεών με τους ευρωπαίους συνεργάτες μας, θα αποτελέσει μια πολύτιμη εμπειρία για το παρόν και το μέλλον των ΤΕΑ στην Ελλάδα».

Σκοπός της PensionsEurope είναι η ορθή ενημέρωση για την προστασία και την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις συντάξεις στον χώρο εργασίας, καθώς και η προώθηση φορολογικών αρχών που ενθαρρύνουν τις συνταξιοδοτικές αποταμιεύσεις, τόσο σε εθνικό όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Διαβάστε ακόμα:

Φυσικό αέριο: Διπλασιάζεται η επιδότηση σε νοικοκυριά και επιχειρήσεις τον Απρίλιο

Ο «άγνωστος» μεγιστάνας δίπλα στους Μασκ, Μπέζος και Αρνό – Το κλειστό club των 100 δισ. δολαρίων

Το παράδοξο: Ναυλώνουν μεγαλύτερα πλοία για να μεταφέρουν μικρότερα φορτία