Καθήκοντα Διευθύνουσας Συμβούλου της REDS αναλαμβάνει, από σήμερα, η κα Ιωάννα Δρέττα, κατόπιν σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, η κα Δρέττα διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας, με σημαντικές θέσεις ευθύνης τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα, σε διαφορετικούς τομείς οικονομικής δραστηριότητας, αναλαμβάνοντας τη διοίκηση και τη διαχείριση σύνθετων έργων και καταγράφοντας σημαντικές επιτυχίες και αναγνώριση για το έργο της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας, διετέλεσε Υπηρεσιακή Υπουργός Τουρισμού αλλά και Διευθύνουσα Σύμβουλος της MARKETING GREECE για 7 χρόνια με ένα αξιόλογο έργο επανατοποθέτησης του προϊόντος της Ελλάδας και προβολής της χώρας μας και του πολιτισμού της σε διεθνές επίπεδο.

Η κα Ι. Δρέττα αναλαμβάνει τη Διοίκηση της REDS και το έργο της στρατηγικής ανάπτυξης των δύο μεγάλων επενδυτικών έργων – ορόσημα – της εταιρείας στις Γούρνες Ηρακλείου Κρήτης και τo project Καμπά στην Κάντζα Αττικής.

Η κα Δρέττα Δήλωσε σχετικά με την ανάληψη των νέων της καθηκόντων: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω αρχικά τη Διοίκηση του Ομίλου αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο της REDS για την τιμή αλλά και την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Η ανάπτυξη σύνθετων επενδυτικών έργων όπως οι Γούρνες και ο Καμπάς αποτελούν το μέλλον και πόλοι έλξης τουριστικής, εμπορικής, ψυχαγωγικής, πολιτιστικής και επιχειρηματικής ανάπτυξης. Στόχος μας είναι η ανάδειξη του φυσικού πλούτου της χώρας μας αλλά και νέων τοπόσημων στον χάρτη της Ελλάδας που θα συμβάλλουν ουσιαστικά στην Περιφερειακή ανάπτυξη και θα στηρίξουν την ευρύτερη οικονομία με νέες θέσεις εργασίας και ανάπτυξη επιχειρηματικών ευκαιριών».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, κ. Ε. Μπουλούτας, και Πρόεδρος της REDS αναφερόμενος στη νέα Διευθύνουσα Σύμβουλο της REDS, δήλωσε: «Η κα Ι. Δρέττα ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΛΑΚΤΩΡ τα τελευταία τρία χρόνια, διαθέτει όχι μόνο την εμπειρία αλλά και τη γνώση της εταιρείας, της φιλοσοφίας και των στόχων της. Την καλωσορίζω στη REDS, με την πεποίθηση ότι από τη θέση αυτή θα συμβάλλει και θα συνδράμει ουσιαστικά στο όραμα της REDS και στην υλοποίηση των μεγάλων επενδυτικών της έργων».

Η κα Ι. Δρέττα είναι απόφοιτος Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, με μεταπτυχιακά στο Imperial College London (MSc) και το Harvard Kennedy School (Master in Public Administration).

Διαβάστε ακόμη

Azur Selection: Οι δύο εξαγορές ξενοδοχείων σε Βόλο και Μεγανήσι και η ματαίωση του project της Μυκόνου (pics)

UBS για Ελλάδα: «Ταύρος» για ομόλογα και οικονομία (γραφήματα)

Μέτρα για την οπαδική βία: Κεκλεισμένων των θυρών οι αγώνες της Super League και οι αγώνες Κυπέλλου

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ