Επιχειρήσεις

Reggeborgh: Ανεύθυνη πράξη κατά των συμφερόντων της Ελλάκτωρ η αναβολή της Γ.Σ.

  • newsroom


«Πρόκειται για μια εξαιρετικά ανεύθυνη πράξη, στρεφόμενη άμεσα κατά των συμφερόντων της Ελλάκτωρ, των μετόχων της, των περίπου 6.000 εργαζομένων της και άλλων ενδιαφερομένων» αναφέρει η Reggeborgh σε ανακοίνωσή της

Την αναβολή της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Ελλάκτωρ ΑΕ  σχολιάζει η Reggeborgh σε ανακοίνωσή της.  Η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της «Ελλάκτωρ»αναβλήθηκε για τις 22 Απριλίου, χωρίς να ληφθεί απόφαση ούτε για το κρίσιμο ζήτημα της αύξησης κεφαλαίου, που έχει ζητήσει η πλευρά της διοίκησης (η οποία στηρίζεται από την ολλανδική Reggeborgh Invest), αλλά ούτε και για την αλλαγή της διοίκησης που ζήτησε η πλευρά της Greenhill Investments των εφοπλιστών Δ. Μπάκου και Γ. Καϋμενάκη.

Η ανακοίνωση της Reggeborgh Invest B.V.

Η Reggeborgh Invest B.V. επιθυμεί να εκφράσει τη λύπη της που η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων της Ελλάκτωρ ΑΕ που έγινε την Παρασκευή 2 Απριλίου αναβλήθηκε για τις 22 Απριλίου μετά από αίτημα των ίδιων αυτών μετόχων που είχαν ζητήσει τη σύγκλησή της.

Η Reggeborgh εκφράζει την ανησυχία της ότι αυτή η περιττή αναβολή της γενικής συνέλευσης και η καθυστέρηση της λήψης απόφασης για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ενδέχεται να θέσουν σε κίνδυνο το μέλλον της εταιρείας και να οδηγήσουν σε πρόσθετες ζημίες στα έργα της τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Πρόκειται για μια εξαιρετικά ανεύθυνη πράξη, στρεφόμενη άμεσα κατά των συμφερόντων της Ελλάκτωρ, των μετόχων της, των περίπου 6.000 εργαζομένων της και άλλων ενδιαφερομένων.

Η Reggeborgh επιθυμεί να επαναλάβει – για άλλη μια φορά – την ισχυρή υποστήριξή της στην προτεινόμενη αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Ελλάκτωρ και την εμπιστοσύνη της στη δυναμική του ομίλου στο μέλλον, υπό την προϋπόθεση ότι θα αποκατασταθεί η χρηματοοικονομική του σταθερότητα.

Διαβάστε ακόμη

Εντός του 2021 ο διεθνής διαγωνισμός για το Ταε Κβον Ντο στο Φάληρο

Έχει σύννεφα απόψε στον Ελλάκτωρα, αειφορία, υγεία και ευεξία στη ΔEH με το αζημίωτο και πολύ ενδιαφέρον για τη Λάρκο

Ίλυδα: Ο expert του λογισμικού για τις φαρμακαποθήκες και η… ώρα των self tests