Συνεχίζοντας τη μακρά παράδοση της γευστικής ανανέωσης την περίοδο της Σαρακοστής, τα everest παρουσιάζουν και φέτος μια μεγάλη ποικιλία που συνδυάζει νέες γευστικές προτάσεις και κλασικές, αγαπημένες γεύσεις.

Ξεκίνησε τη μέρα σου με έναν Vegan Cappuccino και συνδύασέ τον με έναν κλασικό Λουκουμά, ή ένα από νηστίσιμα Donuts «Choco Zebra» & «Mήλο και Kανέλα».

Αν, πάλι, προτιμάς κάτι αλμυρό, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στη νέα, λαχταριστή Στριφτή Πρασόπιτα, τη Χειροποίητη Νηστίσιμη Σπανακόπιτα με έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και την κλασική και αγαπημένη Πατατόπιτα.

Συνέχισε τη μέρα σου στα everest επιλέγοντας το all-time-classic Burger με μπιφτέκι λαχανικών. Αν προτιμάς κάτι πιο ισορροπημένο και healthy, τα everest σου προτείνουν μια Beans Salad με μείγμα οσπρίων και λαχανικών.

Φυσικά μπορείς πάντα να δημιουργήσεις το αγαπημένο σου Zesto Sandwich, επιλέγοντας ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία νηστίσιμων υλικών, όπως είναι το μπιφτέκι λαχανικών και η πικλοσαλάτα.

Απόλαυσε τα Νηστίσιμα των everest από τις 4 Μαρτίου στο πλησιέστερο κατάστημα everest, ή μέσω delivery παραγγέλνοντας από το www.everest.com ή το everest app.