Με γοργούς ρυθμούς και με την βούλα της Επιτροπής Ανταγωνισμού προχωρά η απόκτηση της Opel Hellas από τον όμιλο Συγγελίδη ο οποίος θα ελέγχει πλέον τις μάρκες Peugeot, Citroen, DS, Mazda και Opel δημιουργώντας έναν από τους μεγαλύτερους εισαγωγικούς ομίλους στην Ελλάδα.

Μάλιστα η Επιτροπή Ανταγωνισμού ενέκρινε την απορρόφηση της Opel Hellas από τη νέα εταιρεία του ομίλου Συγγελίδη που φέρει την ονομασία Trophy Auto Brands Βιομηχανική και Εμπορική Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία Αυτοκινήτων.

Σημειώστε πως σύμφωνα με πληροφορίες του newsauto, ο Ελληνικός όμιλος σύντομα θα ανακοινώσει και την αποκλειστική συνεργασία με μία από τις μεγαλύτερες τράπεζες της Ευρώπης, η οποία για πρώτη φορά θα δραστηροποιηθεί στη χώρα μας…

Σε ότι αφορά την Opel και όπως αναφέρει η Επιτροπή Ανταγωνισμού: «Στις 12.3.2021 γνωστοποιήθηκε στην Επιτροπή Ανταγωνισμού η συγκέντρωση, με την οποία η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «TROPHY AUTO BRANDS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ» και με διακριτούς τίτλους α) «e–TROPHY AUTOMOTIVE BRANDS Α.Ε..» και β)«i–TROPHY Α.Ε.», η οποία εδρεύει στο Χαλάνδρι Αττικής , οδός Κηφισίας αρ. 240-242 και εκπροσωπείται νόμιμα από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Πολυχρόνη Συγγελίδη, αποκτά το σύνολο (100%) του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας με την επωνυμία «OPEL ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ». Μετά την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης, ο έλεγχος της «OPEL ΕΛΛΑΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» θα ανήκει στην «TROPHY AUTO BRANDS ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ», συμφερόντων Πολυχρονίδη Συγγελίδη.

Οι επιχειρηματικές δραστηριότητες της «OPEL ΕΛΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ» είναι: η εισαγωγή, διανομή και εμπορία καινούργιων επιβατικών και ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων Opel, ανταλλακτικών και εξαρτημάτων (αξεσουάρ) των οχημάτων αυτών και η παροχή τεχνικών πληροφοριών επισκευής και συντήρησης οχημάτων με το σήμα Opel.»

Διαβάστε περισσότερα: newsauto.gr

Διαβάστε ακόμη:

«Αυξημένη Αποζημίωση Ειδικού Σκοπού»: Το νέο πρόγραμμα που θα μοιράζει «χιλιάρικα» σε επιχειρήσεις

Attica Bank: Η απόφαση για μετατροπή του DTC αντί hive-down ενισχύει το ενδιαφέρον των επενδυτών

Αναστολές Μαΐου: Ποιοι κλάδοι μένουν εκτός και για ποιους ισχύουν αυστηρά κριτήρια