Με πάρα πολύ υψηλό τίμημα 8,1 εκατ ευρώ εκπλειστηριάστηκαν σήμερα ο τίτλος και τα σήματα της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατοχυρώθηκαν στην Alter Ego Media S.A., συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο πλειστηριασμός που πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα, 4 Μαρτίου, στο κατάστημα του Πρωτοδικείου Αθηνών αφορούσε τα σήματα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» και τον ιστότοπο «WWW.ENET.GR». Βγήκαν σήμερα σε δημόσιο πλειστηριασμό στο Πρωτοδικείο Αθηνών με τιμή πρώτης προσφοράς 378.666,64 ευρώ, σύμφωνα με την έκθεση αποτίμησης της εταιρείας GRANT THORNTON.

Είχε προηγηθεί ο πλειστηριασμός δύο ακινήτων της πτωχευμένης εταιρείας ΧΚ.Τεγόπουλος, τo βιομηχανικό ακίνητο στο Κορωπί και το κτήριο της Μίνωος 10-16 όπου στεγάζονταν τα γραφεία της ιστορικής εφημερίδας.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, στη διαδικασία του πλειστηριασμού συμμετείχε και εταιρεία συμφερόντων του επιχειρηματία Δημήτρη Μελισσανίδη, καθώς και τρίτη εταιρεία.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Alter Ego Media αναφέρεται: «Η Alter Ego Media ανακοινώνει ότι απέκτησε μέσω δημόσιου πλειστηριασμού που διενεργήθηκε σήμερα, 4 Μαρτίου 2024 στο Πρωτοδικείο Αθηνών, τα εμπορικά σήματα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», «ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» και «WWW.ENET.GR» της πρώην εταιρείας «Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ Α.Ε».

Διαβάστε ακόμη

Οι… αλλού τρως και πίνεις, η φωλιά της Λεβέντη, ο Νίκος, ο Χάρης και τα franchise, η στάμπα του Παππά, ο Γερμανός και η Imker πήραν την Entersoft

ΙΟΒΕ: Σε χαμηλό 14 μηνών το οικονομικό κλίμα με βαρίδι τις κατασκευές (πίνακας)

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ