Στο BOX, την υπηρεσία online παραγγελίας φαγητού της COSMOTE, μετακομίζει από τις 2 Νοέμβριου η υπηρεσία food delivery του Skroutz, Skroutz Food.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και, έτσι, από την Δευτέρα 2 Νοεμβρίου οι χρήστες του Skroutz Food που είτε επισκέπτονται το site είτε χρησιμοποιούν την εφαρμογή της υπηρεσίας θα μεταφέρονται στην πλατφόρμα του BOX, όπου θα μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους σε φαγητό και καφέ.

«Στο πλαίσιο της συμφωνίας, στο δίκτυο του BOX θα ενταχθούν – εφόσον το επιθυμούν – επιπλέον νέα καταστήματα εστίασης που σήμερα βρίσκονται μόνο στην πλατφόρμα του Skroutz. Η συμφωνία αυτή γίνεται με κύριο άξονα την ενδυνάμωση του online food delivery και των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τους καταναλωτές και τους επιχειρηματίες του κλάδου», επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

Σήμερα, οι χρήστες του BOX μπορούν να παραγγέλνουν φαγητό ή καφέ σε περισσότερα από 5.000 καταστήματα σε 33 πόλεις της Ελλάδας. Η υπηρεσία εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα καταστήματα, καλύπτοντας νέες περιοχές σε ολόκληρη τη χώρα και προχωρώντας σε συνεργασία με μεγάλες αλυσίδες εστίασης.

«Το BOX δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να επιλέξουν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σε γεύσεις και κουζίνες και να κάνουν την παραγγελία τους online ή μέσα από το BOX app (Android, iOS). Στα πλεονεκτήματα της υπηρεσίας περιλαμβάνονται η δημιουργία προσωπικού προφίλ, ανάλογα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις του κάθε χρήστη ξεχωριστά, η δυνατότητα για προγραμματισμό της ώρας και της τοποθεσίας παράδοσης της κάθε παραγγελίας, αλλά και το μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης του BOX, με αποκλειστικά προνόμια, όπως εκπτώσεις για επόμενες παραγγελίες, δωρεάν πακέτα ΜΒ από την COSMOTE και δωροεπιταγές – με τη συγκέντρωση πόντων σε κάθε παραγγελία, αλλά και εκπτώσεις μέσω του προγράμματος Deals For You της COSMOTE», προστίθεται.

Στα σχέδια του ΒΟΧ περιλαμβάνεται και η επέκτασή του – μέσα στο επόμενο διάστημα – σε online delivery προϊόντων supermarket, με τις πληροφορίες να θέλουν τα σχετικά… εγκαίνια να γίνονται με τις αλυσίδες Μασούτης και Κρητικός.