Την Παρασκευή 24 Μαΐου 2024 στις 10:00 το πρωί ανοίγει τις πύλες της η 2η διεθνής έκθεση ERGO.TEC / Μηχανήματα Έργων. Η Έκθεση και το παράλληλο τριήμερο ERGO.TEC Forum θα ολοκληρωθούν την Κυριακή, 26 Μαΐου 2024 στις 19:00 το απόγευμα.

Η διοργάνωση της πρώτης ERGO.TEC, η οποία συνέπεσε με την «επανεκκίνηση» του κλάδου των κατασκευών στην Ελλάδα, αποτέλεσε το πρώτο αλλά αποφασιστικό βήμα της Τεχνοεκδοτική / T–Press προς το στόχο της για την ανάδειξη της αγοράς των Κατασκευών και των Μηχανημάτων Έργου, μέσα από μια έκθεση με ανεξάντλητες δυνατότητες και προοπτική. Η θετική ανταπόκριση, και η εμπιστοσύνη των εκθετών και των επισκεπτών στο δύσκολο εγχείρημα της πρώτης διοργάνωσης, αποτέλεσαν το έναυσμα και έδωσαν την απαιτούμενη ώθηση ώστε η 2η έκθεση να πραγματοποιηθεί σε ακόμη μεγαλύτερη κλίμακα και με ένα ακόμη πιο πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων.

Κορυφαίοι κατασκευαστές, εισαγωγείς και αντιπρόσωποι Μηχανημάτων Έργων, εκπρόσωποι της πανεπιστημιακής κοινότητας, της Πολιτείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των κλαδικών φορέων, των επαγγελματιών – χειριστών Μηχανημάτων Έργου, θα δώσουν δυναμικό «παρών» στη 2η ERGO.TEC.

Παράλληλα, με στόχο την καλύτερη δυνατή προβολή και κατανόηση των δυνατοτήτων της τεχνολογίας των Μηχανημάτων Έργων, στη 2η διοργάνωση θα υπάρχει δυνατότητα επίδειξης των Μηχανημάτων σε εξωτερικό χώρο.

Τα εγκαίνια

Ο Υπουργός Υποδομών & Μεταφορών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, θα εγκαινιάσει την έκθεση την Παρασκευή, 24 Μαΐου 2024 στις 18:00 το απόγευμα. Το «παρών», επίσης, θα δώσουν ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών κ. Νίκος Ταχιάος, καθώς και εκπρόσωποι των φορέων που υποστηρίζουν την έκθεση με την αιγίδα τους. Η παρουσία του Υπουργού, καθώς και όλων των φορέων του κλάδου, υπογραμμίζει τη σημασία της έκθεσης για τα Μηχανήματα Έργων και ευρύτερα για τον Κατασκευαστικό κλάδο στη χώρα μας.

ERGO.TEC Forum

Κομβικό σημείο της έκθεσης θα αποτελέσει το παράλληλο τριήμερο ERGO.TEC Forum όπου επιχειρήσεις, φορείς, Πολιτεία και εκπαιδευτικά ιδρύματα μέσα από σεμινάρια και workshop θα συνομιλήσουν, θα εκπαιδεύσουν και θα ενημερώσουν για κάθε πτυχή του κλάδου.

Μπορείτε να δείτε τους εκθέτες εδώ.
Δείτε το πρόγραμμα του ERGO.TEC Forum εδώ.
Για online εγγραφή πατήστε εδώ.
Για την ηλεκτρονική πρόσκληση πατήστε εδώ.
Όλες οι πληροφορίες για την έκθεση εδώ.

Η είσοδος στην έκθεση ERGO.TEC και στο ERGO.TEC Forum είναι ελεύθερη.