Την πώληση ακινήτου, έναντι 8,25 εκατ. ευρώ στην εταιρεία Prodea AEEAΠ ανακοίνωσε η διοίκηση της Yalco.

Το ακίνητο βρίσκεται στα Οινόφυτα και η Yalco προχώρησε στη μίσθωσή μέρους του από την αγοράστρια εταιρεία, για την ομαλή συνέχιση των δραστηριοτήτων της.

Συγκεκριμμένα όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση:

«Σύμφωνα με το κεφ. 4.1.3 του κανονισμού του ΧΑ, η Διοίκηση της Εταιρείας “ΣΩΚΡΑΤΗΣ Δ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΑΕ” γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι, σε συνέχεια της από 12/08/2021 ανακοίνωσης και στο πλαίσιο των ενεργειών εξυγίανσης της Εταιρείας και μείωσης των δανειακών υποχρεώσεών της, ολοκληρώθηκε την 07/08/2021 η πώληση ακινήτου της Εταιρείας (αποτελούμενο από τρία όμορα αγροτεμάχια) που βρίσκεται εκτός εγκεκριμένου σχεδίου, στη θέση “Ρουμάνια” της κτηματικής περιφέρειας της Δημοτικής Ενότητας Οινοφύτων του Δήμου Τανάγρας, της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας συνολικής εκτάσεως ογδόντα πέντε χιλιάδων εκατόν ενενήντα επτά και 0,77 (85.197,77) τ.μ., μετά των επ’ αυτού κτιριακών εγκαταστάσεων, με τίμημα οχτώ εκατομμύρια διακόσιες πενήντα χιλιάδες ευρώ (8.250.000,00€), το οποίο κατεβλήθη από την αγοράστρια εταιρεία “Προντέα Ανώνυμη Εταιρεία Επενδύσεων σε Ακίνητη Περιουσία“, στην εμπραγμάτως ασφαλισμένη ομολογιούχο δανείστρια σε ισόποση μείωση των δανειακών υποχρεώσεων της Εταιρείας.

Ακολούθως, η Εταιρεία μας προέβη σε συμβόλαιο μίσθωσης μέρους του ως άνω ακινήτου με την αγοράστρια εταιρεία, για την ομαλή συνέχιση των δραστηριοτήτων της εταιρείας μας όσο αφορά την παραγωγική της δραστηριότητα αλλά και την παροχή των υπηρεσιών logistics».

Διαβάστε ακόμα:

Ασφαλιστικές εισφορές: Μέχρι πότε «παγώνουν» για τους πυρόπληκτους – Οι ρυθμίσεις για όλα τα Ταμεία

Αναλυτές: Τα τρία μέταλλα που θα κάνουν ράλι χάρη στα φωτοβολταϊκά

FT: Η Ελλάδα νικήτρια στην ανάκαμψη του τουρισμού στην Ευρώπη