Ευρώπη

Λονδίνο: Ακυρώνεται ξανά η γιορτή των πυροτεχνημάτων την Πρωτοχρονιά

  • newsroom


Όπως δήλωσε εκπρόσωπος του δημάρχου του Λονδίνου, Σαντίκ Καν, η πόλη εξετάζει ορισμένες ενδιαφέρουσες εναλλακτικές προκειμένου να αντικατασταθεί η εκδήλωση

Ακυρώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά λόγω της πανδημίας η παραδοσιακή γιορτή των πυροτεχνημάτων για την Πρωτοχρονιά στο Λονδίνο, που οργανώνεται στις όχθες του Τάμεση, όπως ανακοίνωσε ο δήμος της πρωτεύουσας της Βρετανίας.

«Εξαιτίας της αβεβαιότητας που προκαλεί η πανδημία του Covid-19, η διάσημη εκδήλωση του Νέου Ετους στις όχθες του Τάμεση δεν θα πραγματοποιηθεί αυτήν τη χρονιά», δήλωσε εκπρόσωπος του δημάρχου του Λονδίνου, Σαντίκ Καν.

Όπως είπε, η πόλη εξετάζει ορισμένες ενδιαφέρουσες εναλλακτικές για την αντικατάσταση της εκδήλωσης, ενώ επισήμανε ότι «το Λονδίνο θα υποδεχθεί την Πρωτοχρονιά με θεαματικό τρόπο».

Πριν από την πανδημία, το Λονδίνο οργάνωνε κάθε χρόνο την εντυπωσιακή γιορτή των πυροτεχνημάτων, προσελκύοντας τεράστιο πλήθος γύρω από το London Eye στη νότια όχθη του Τάμεση.

Η εκδήλωση ματαιώθηκε πέρυσι εξαιτίας της πανδημίας. Σύμφωνα με τη Sun, το Λονδίνο θα γιορτάσει την Πρωτοχρονιά τα μεσάνυχτα στην Τραφάλγκαρ Σκουέρ.

Διαβάστε ακόμη

ΔΝΤ: «Βλέπει» για την Ελλάδα ανάπτυξη 6,5% φέτος και αρνητικό πληθωρισμό

Ευάγγελος Μυτιληναίος: Έρχονται κι άλλες ενεργειακές κρίσεις όπως η τωρινή

Ποιος θέλει να… «σκοτώσει» τα Χριστούγεννα; Ποια προϊόντα δεν θα βρείτε στα ράφια