Επέστρεψε σήμερα στο σπίτι της στο Ουίνδσορ η Κέιτ Μίντλετον ύστερα από 14 ημέρες νοσηλείας στην ιατρική δομή The London Clinic στο Marylebone όπου υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα.

Όπως μεταδίδει το protothema.gr, εκπρόσωπος του παλατιού του Κένσινγκτον δήλωσε: «Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επέστρεψε στο σπίτι της στο Ούνδσορ για να συνεχίσει την ανάρρωσή της μετά την επέμβαση. Η πρόοδός της είναι καλή.

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα επιθυμούν να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα του London Clinic και ιδιαίτερα στο αφοσιωμένο νοσηλευτικό προσωπικό, για τη φροντίδα που παρείχαν». Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι η οικογένεια συνεχίζει να είναι ευγνώμων για τις ευχές που έχει λάβει από όλον τον κόσμο.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, σύμφωνα με την αρχική ανακοίνωση, δεν αναμένεται ότι θα επιστρέψει στα επίσημα καθήκοντά της πριν το Πάσχα. Ωστόσο, ο ακριβής χρόνος θα εξαρτηθεί από τις συμβουλές των ιατρών. Παράλληλα, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θα επιστρέψει στις δημόσιες υποχρεώσεις του μόλις η Κέιτ είναι καλά.

Την ίδια ώρα, ο βασιλιάς Κάρολος παραμένει νοσηλευόμενος και σήμερα στην ίδια κλινική, στην οποία είχε εισαχθεί πριν τρεις ημέρες για επέμβαση λόγω διόγκωσης του προστάτη.

Διαβάστε ακόμη

ΣΕΒ: Οι 7+1 κρίσιμες προκλήσεις για τις ελληνικές επιχειρήσεις (γραφήματα)

Η Toyota σταματά προσωρινά τις αποστολές 10 μοντέλων – Πού εντοπίστηκαν προβλήματα

ΙΝΣΕΤΕ: Στα €8,8 δισ. οι τουριστικές εισπράξεις από τις χώρες της Ευρωζώνης τους 10 πρώτους μήνες του 2023

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ