Η Tsakos Energy Navigation εισηγμένη στο NYSE με στόλο από δεξαμενόπλοια αργού πετρελαίου, προϊόντων και LNG, ανακοίνωσε την επερχόμενη αλλαγή στο σύμβολο της.

Με ισχύ από τη Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024, αλλάζει από «TNP» σε «TEN» στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης (NYSE). Η εταιρεία θα συνεχίσει να είναι εισηγμένη στο NYSE με την επωνυμία «Tsakos Energy Navigation Limited».

Σε συνδυασμό με την αλλαγή αυτή, τα σύμβολα των τίτλων μεικτής διαπραγμάτευσης για τη Σειρά Ε της Εταιρείας θα είναι αθροιστικά.

Προνομιούχες μετοχές αέναης διάρκειας («Προνομιούχες μετοχές σειράς Ε») και Σειρά Σωρευτική ΣΤ αέναες προνομιούχες μετοχές («Σειρά ΣΤ προνομιούχες μετοχές») θα αλλάξουν αντίστοιχα από «TNP-PRE» σε «TEN-PRE» και «TNP-PRF» σε «TEN-PRF», αντίστοιχα, το καθένα με ισχύ από τη  Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2024.

Δεν απαιτείται καμία ενέργεια από τους υφιστάμενους μετόχους σε σχέση με τις αλλαγές των συμβόλων ticker.
Οι κοινές μετοχές της Εταιρείας, οι προνομιούχες μετοχές της Σειράς Ε και οι προνομιούχες μετοχές της Σειράς ΣΤ θα συνεχίσουν να είναι εισηγμένες στο NYSE και οι ισχύοντες CUSIP θα παραμείνουν αμετάβλητοι.

Ο Γιώργος Σαρόγλου, πρόεδρος και COO της TEN, σχολίασε: «Η πρωτοβουλία αυτή είναι ένα στρατηγικό βήμα για την καλύτερη ευθυγράμμιση της επωνυμίας μας, που αντικατοπτρίζει τη συνεχιζόμενη ανάπτυξη και την ηγετική μας θέση στον τομέα της ναυτιλίας και στη βιομηχανία ενεργειακών μεταφορών».

Διαβάστε ακόμη

Λαγκάρντ: Ο αποπληθωρισμός στην ευρωζώνη θα έχει εμπόδια

Ίσθμια: Ποιοι κάτοικοι έχουν δωρεάν διελεύσεις από τα διόδια

Ρωσία: Στο 8,3% σκαρφάλωσε ο πληθωρισμός – «Πονοκέφαλος» για τη Ναμπιούλινα

Για όλες τις υπόλοιπες ειδήσεις της επικαιρότητας μπορείτε να επισκεφτείτε το Πρώτο ΘΕΜΑ