Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ναυπηγικό πρόγραμμα του Ομίλου Αγγελικούση. Ο Γιάννης Αγγελικούσης έχει το μεγαλύτερο ναυπηγικό πρόγραμμα παγκοσμίως όσο αφορά ιδιώτη πλοιοκτήτη με τις τρεις εταιρείες που ανήκουν στον Όμιλο, να υλοποιούν πρόγραμμα για 22 πλοία. Πρόκειται για τις  Maran Dry, πρώην Anangel Maritime Service, Maran Τankers και Maran Gas.

Πριν από λίγες ημέρες και πιο συγκεκριμένα στις 22 Οκτωβρίου, η Maran Tankers Management  παρέλαβε το νεότευκτο δεξαμενόπλοιο το suezmax «Maran Aspasia», χωρητικότητας 157.000 τόνων dw, με ελληνική σημαία και παρακολουθείται από τον αμερικανικό νηογνώμονα ABS. Είναι το τρίτο δεξαμενόπλοιο που παραλαμβάνει από τα συνολικά πέντε που περιλαμβάνει το ναυπηγικό πρόγραμμα της εταιρείας σε κορεατικές γιάρδες.

Τον Μάιο του 2021 και τον Ιούλιο του ίδιου χρόνου είναι προγραμματισμένη η παραλαβή δύο δεξαμενόπλοιων VLCC χωρητικότητας  318.000 τόνων το καθένα.

Με την παραλαβή των πέντε πλοίων ο στόλος της Maran Tankers  θα ενισχυθεί με 837.446 σύγχρονο τονάζ.

Αρχές Ιουνίου η εταιρεία είχε παραλάβει το Maran Phoebe επίσης suezmax, χωρητικότητας  157.947 τόνων dw με ελληνική σημαία και παρακολουθείται από τον νηογνώμονα DNV GL και ακολούθησε, δύο μήνες αργότερα, τον Αύγουστο το νεότευκτο δεξαμενόπλοιο  Maran Orpheus.